LG Moldova susține campania „Renaște Moldova”

Compania LG Moldova susține campania „Renaște Moldova” desfășurată la Institutul Mamei şi Copilului (IMşiC). Centrul Mamei și a Copilului a primit din partea acestei companii o donație compusă din două televizoare moderne, împreună cu sistemele de montare.

separator
lg-moldova-sustine-campania-renaste-moldova-1408445897

Unul din cele două televizoare a fost instalat deja în secția de internare a copiilor.

„Sunt binevenite și utile, copii când sunt stresați de boală le mai arătăm desene animate, iar ei mai uită de boala. Noi de mult le așteptăm și le mulțumim din suflet că nu ne-au uitat”, explică domnul Victor Șcarevnea, șeful departamentului Medicină Urgentă.

Televizoarele au fost dotate cu câte un card de memorie cu conținut divers pentru a putea fi utilizate până vor fi conectate la televiziune.

20140819135855

„Cât a decurs operația am privit desene animate și ne-a mai amuzat puțin, ne-a mai luat din stres. Sunt binevenite pentru pacienții care așteaptă. Și pentru copii este înteresant”, a declarat un părinte.

Celălalt televizor urmează să fie instalat în secția de internare a însărcinatelor. Nu acum însă, deoarece în momentul de față în încăpere dată se efectuează reparații.

Compania LG Electronics nu poate rămâne indiferentă faţă de necesităţile celor ce au nevoie de suportul celor din jur, iar mai ales așa gen de instituții. Astfel, compania LG Electronics își continuă drumul început de mult timp deja, care are ca scop să aducă cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor și a face cât mai multă lume fericită. Noi sperăm că acest gest va servi ca un exemplu pentru alte companii și persoane să facă astfel de activități, pentru că împreună putem face lumea mai frumoasă și mai luminoasă, a declarat Varvara Plamadeala-Marketing Part Leader, LG Moldova.

„S-a împușcat” în timpul unei prezentări de modă pentru copii
Articolul anterior
Ofiţerul de presă al societăţii „Apă Canal”a intrat în proiectul “Un Nou Început cuUnica”
Articolul următor
Alte articole interesante