Livrarea ținutelor acasă – noul serviciu oferit de brand-ul Nikita Rinadi

Recent, brand-ul de haine Nikita Rinadi a lansat serviciul de livrare la domiciliu. Inițiativa a venit după înregistrarea unui număr mare de solicitări on-line din parte femeilor care nu au timp sau posibilitatea de a face shopping.

separator

Acum puteți alege orice ținută on-line pe site-ul NikitaRinadi.com, pe pagina de Facebook sau de Intagram, iar curierul va aduce ținutele alese pentru probă la adresa solicitată. Totodată, puteți alege mai multe modele sau mărimi ca, într-un final, să optați pentru modelul preferat. Serviciul este disponibil în raza Chișinăului.

“Brand-ul Nikita Rinadi întotdeauna s-a gândit la faptul ca fiecare client să rămână plăcut surprins și mulțumit de produsele noastre. Prin urmare, noi am ținut cont de dorințele actuale ale femeilor și anume numărul mare de solicitări on-line, și am hotărât să lansăm serviciul de livrare. În decurs de doar două ore puteți avea acasă modelul dorit”, a menționat designerul brand-ului, Nadya Gudumak.

Nikita Rinadi este un brand cu notorietate pe piața fashion din Moldova, dar se bucură de popularitate și pe piața din Rusia, și din mai multe țări din spațiul CSI. Brandul Nikita Rinadi este alegerea femeilor puternice, de succes, cu personalitate, a persoanelor publice din țara noastră, a artistelor, dar și a femeilor care își doresc mereu o ținută unică și deosebită.

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Cât de des trebuie spălați copilașii, în funcție de vârstă
Articolul anterior
Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist din 2017. Iubita sa, însărcinată în 8 luni, i-a fost alături
Articolul următor
Alte articole interesante