Mai mulţi oameni din Drochia s-au intoxicat la o nuntă, printre care şi mirele!

Intoxicaţiile în masă, ca urmare a participării la diverse evenimente festive, se ţin lanţ în Moldova. După ce zilele trecute presa a raportat că zeci de persoane din Anenii Noi, Teleneşti, apoi şi Cimişlia, au suferit toxiinfecţie alimentară după ce au participat la două nunţi şi o zi de naştere, de această dată mai mulţi oameni din Drochia au avut nevoie de îngjrijiri medicale.

separator

big-intoxicatie-in-masa-in-raionul-anenii-noi-13-persoane-in-stare-grava-la-spital-pngCel puțin 15 oameni din Drochia au ajuns ieri cu intoxicaţie la spital. Toţi au fost duminică la o nuntă, într-un restaurant din oraş, iar printre bolnavi este şi mirele, raportează protv.md.

Potrivit medicilor, majoritatea pacienţilor au acuzat dureri în burtă, frisoane şi febră. Medicii presupun că alimentele pe care le-au mâncat la sărbătoare ar fi de vină.

Cazul urmează să fie investigat de Centrul de Sănătate Publică din Drochia.

Specialiştii avertizează cu privire la creşterea incidenţei toxiinfecţiilor alimentare în cazul păstrării în condiţii necorespunzătoare a produselor alimentare în localurile publice.

Brad Pitt a recunoscut că Angelina i-a cerut divorțul. Iată mesajul lui
Articolul anterior
Cum comentează George Clooney divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt!
Articolul următor
Alte articole interesante