Medicii i-au spus că a pierdut copilul. După 7 luni s-a uitat pe podea şi…

Cazul următor reprezintă un miracol în lumea medicală, iar povestea acestui cuplu a făcut înconjurul lumii.

separator

a-pierdut-copilul-770x470Meredith şi Brandon erau foarte bucuroşi cand au aflat că vor deveni părinţi. Femeia era în al nouălea cer cănd a auzit că va fi mamă, însa toata fericirea s-a spulberat într-o secundă.

După şase săptămâni de sarcină, doctorii i-au dat o veste tragică. Suferise un avort spontan şi îşi pierduse primul copil. Ea şi soţul ei erau devastaţi.

După şapte luni de la vestea cutremurătoare, Meredith a început să se plângă de dureri acute, intense la abdomen. Într-o dimineaţă, bărbatul a auzit-o pe nevasta sa ţipând în dormitor. S-a dus la ea, iar pe podea se afla copilul, născut în sacul amniotic!

Cazul este cu atât mai bizar cu cât lui Meredith nu i s-a rupt apa. Copilul era însă născut în sacul amniotic cu tot cu placenta şi cu cordon umbilical, ceea ce însemna ca nu putea să primeasca oxigen. Disperat, bărbatul a sunat la ambulanţă.

După doar un minut, sacul amniotic s-a rupt de la sine, iar cei doi au văzut ca au o fetiţă perfect sănătoasă. Ambulanţa a sosit rapid şi le-a preluat pe mama şi pe fetiţa.

Potrivit medicilor asemenea cazuri se întâmplă extrem de rar. Părinţii sunt convinşi ca această naştere e semn divin.

Atenţie! Urmează imagini cu impact emoţional

https://youtu.be/SAhl7pg3v9A

sursa

O femeie a murit din cauza administrării altei grupe de sânge
Articolul anterior
NOU! Acum cardul de credit de la Moldindconbank poate fi obţinut şi în baza indemnizației pentru copil!
Articolul următor
Alte articole interesante