Medicii au stabilit cauza morții fetei de la Strășeni

Cristina, minora de 14 ani, dispărută acum 6 zile și găsită moartă abia ieri, într-o clădire părăsită din Strășeni, s-a stins din cauza loviturilor puternice la cap. Potrivit procurorilor, fata a decedat vineri.

separator

11666274_1634327230181013_1930654155968232523_nTotodată, autoritățile spun că trei dintre suspecți au fost cercetați anterior de polițiști pentru furturi și tâlhării.

Potrivit procurorilor, expertiza medico-legală arată că fata s-a stins vineri seara, pe 25 noiembrie, în urma loviturilor puternice la cap.

Rezultatele arată că minora a fost lovita în cap, de nenumărate ori, cu un obiect greu, iar în urma rănilor a murit. Astfel, corpul neînsufletit al fetei a stat în clădirea părăsită 5 zile și a fost descoperit abia ieri.

Doi dintre inculpați, unul de 15 și altul de 16 ani, au fost reținuți. Potrivit poliției, unul dintre cei doi reținuți era iubitul fetei.

Cei doi minori reținuți le-au povestit polițiștilor că vineri, în urma unui conflict, aflați în casa în care ieri a fost găsit cadavrul fetei, au bătut-o pe Cristina, iar după asta au acoperit-o cu scânduri și cărămizi și au plecat de acolo.

3872351Avocatul minorului susține că acesta nu-și recunoaște vina și că le-a declarat autorităților că el doar a fost martor la crimă, însă nu a participat la ea. Minorul a declarat că vinovat de tot ce s-a întâmplat s-ar face unul dintre tineri care a fugit în Romania.

Detalii terifiante! Fata de la Strășeni a fost bătută de către patru minori aflați în stare de ebrietate

Procurorii au mai cerut 30 de zile de arest și pentru iubitul fetei.

sursa: www.protv.md

O minoră din Capitală, aflată în stare avansată de ebrietate, la un pas de a fi hărțuită sexual de doi indivizi
Articolul anterior
Ținute de iarnă de la Olivia Palermo
Articolul următor