Mihail Boyarski, grav bolnav! Actorul suferă din cauza unei maladii severe

Potrivit presei din Rusia, starea de sănătate a lui Mihail Boyarski se agravează pe zi ce trece, iar rudele îşi fac griji că acesta va ceda în faţa bolii şi asta pentru că actorul nu respectă în totalitate indicaţiile medicilor.

separator

1Mihail Boyarski suferă de aproape 20 de ani de diabet zaharat. Primele semne de boală s-au făcut resimţite în timp ce actorul filma pentru o peliculă în Germania. În acel moment, Boyarski începuse să se confrunte cu o senzaţie pronunţată de sete şi consuma multă apă.

Din păcate, actorul a fost diagnosticat cu diabet zaharat, dependent de insulină, acesta fiind nevoit să-şi injecteze zilnic insulină, pentru a putea controla nivelul zahărului în sânge şi evita complicaţiile severe ale bolii.

Problemele însă se agravează de unde actorul este un fumător înrăit, iar pe deasupra, ocazional, exagerează şi în privinţa consumului de alcool. Medicii i-au recomandat actorului să respecte regimul alimentar şi să renunţe la obiceiurile rele, dar se pare că acesta nu este dispus să le urmeze sfaturile.

Într-un interviu, Mihail Boyarski a recunoscut că este un împătimit al consumului de alcool, acesta suportând la un moment dat şi proceduri de codare.

article57755

Soţia actorului, Larisa Luppian, dar şi cei doi copii ai cuplului, îşi fac griji pentru starea de sănătate precară în care a ajuns celebrul actor.

boyarsky18122014-7

 

La ce riscuri îţi expui copilul atunci când publici poze cu el pe reţelele sociale
Articolul anterior
Lenuța Gheorghiță are o bobociță în casă! Și-a dus fiica în clasa 1
Articolul următor
Alte articole interesante