NU E O RUSINE! Cum scapi de purici într-o singură zi!

Puricii pot apărea în casă fie de la animalul de companie, fie aduşi de pe drum. Ei stau în praf, fac salturi uriaşe şi se răspândesc foarte uşor.

separator

purici

Cu ajutorul acestor metode naturale poţi scăpa de ei:

Cu mentă
Zdrobeşte într-un mojar o mână de mentă, pisează-le până când va ieşi uleiul din frunze. Pune pasta rezultată într-un tifon, fără să vreo picătură din sucul lăsat de frunze. Agaţă tifonul în camera ta sau în alt loc care este infestat de purici. Asigura-te să nu fie la îndemâna copiilor sau a animalelor.

Toarnă pe zgarda câinelui tău 1-3 picături de ulei de mentă. Pune zgarda la gâtul câinelui, având grijă ca locurile atinse de ulei să nu vina în contact cu pielea acestuia. Îndepărtează zgarda câinelui dacă vezi că se scarpină sau observi alte semne de alergie.

Adaugă frunze de mentă uscată în pungi de hârtie. Pune aceste pungi pe podea. Dacă ai prin preajmă copii sau animale de companie, pune-le la înălţime, acolo unde ei nu pot ajunge, recomandă afluonline.ro.

Cu detergent de vase

Ai nevoie de:
• detergent de vase
• un bol sau o farfurie
• lumânări tip candele mici
• apă caldă

Pune noaptea o farfurie sau un bol pe podea, în mijlocul camerei. Umple recipientul cu apă caldă. Dacă foloseşti un bol, umple-l jumatate, iar daca foloseşti o farfurie, umple-o până la margini.
Adaugă în apă o cantitate importantă de detergent de vase.

Pune câte o lumânare de ceai în centrul farfuriei sau bolului. Aprinde lumânarea. Puricii vor fi atraşi de lumină. Când vor sări către lumina, se vor bloca în apa cu detergent. Astfel puricii sunt prinşi în capcană unde vor muri.

Cu sare
Ai nevoie de o pungă de sare măcinată fin şi de un dispozitiv prin care o poţi presăra. Sarea va deshidrata şi va usca puricii. Umple dispozitivul şi presară sarea pe covoarele din camera infestată cu purici. Las-o să acţioneze 1-2 zile, apoi aspir-o complet.

Accident în Capitală: Un taximetrist şi doi pasageri au ajuns la spital
Articolul anterior
Iubitorii de film documentar și cei de muzică pot veni la CRONOGRAF&Music. Iată ce surprize vă așteaptă!
Articolul următor
Alte articole interesante