O altă poveste a Cenușăresei din zilele noastre!

DSC00035Mama este îngerul nostru păzitor, braţele ei îţi oferă căldură şi protecţie, ochii– încredere şi speranţă, chipul – seninătate şi lumină, iar sufletul – o dragoste imensă. Alături de mama găseşti putere să înfrunţi toate furtunile vieţii,  totul devinind posibil. Însă, din păcate, viaţa are propriile reguli, unele foarte dure, ea fiind cea care decide cât timp vom fi alături de mama.

separator

Pe Natalia, destinul a despărţit-o de mama ei când avea doar 5 ani. La acea vârstă fragedă i-a pierdut pe ambii părinţi şi de atunci viaţa ei a luat o altă întorsătură – copilăria ei liniştită şi lipsită de griji s-a transformat în povestea Cenuşăresei. A fost luată sub tutela mătuşii, iar aceasta a făcut-o servitoare ei. Nu avea voie să se joace cu alţi copii şi era impusă să îndeplinească cele mai grele munci din gospodărie, iar dacă nu reuşea să le efectueze, era pedepsită aspru.

Când a atins vârsta majoratului, Natalia şi-a găsit un serviciu, însă câştiga foarte puţin, iar mătuşa ei a dat-o afără din casă, refuzând s-o ajute. Ajunsă în stradă, tânăra a părăsit satul în care locuia şi a venit să-şi încerce norocul la Chişinău. Aici şi-a găsit un loc de muncă, a închiriat o locuinţă şi l-a întâlnit pe „prinţul” ei, iar lucrurile au început să se aşeze la locul lor.

DSC00028 DSC00029 DSC00034

Doar că soarta avea alte planuri, Natalia a rămas însărcinată, iar tatăl copilului a părăsit-o. Tânăra muncea din greu ca să-şi asigure existenţa, însă pe când era în luna a şaptea, a rămas fără serviciu şi din nou a ajuns pe drumuri.

Calin 2O întâmplare fericită a făcut ca Natalia s-o întâlnească pe o vecină de a ei din sat, care, văzând-o în ce stare se află, a luat-o la ea. Încercând să găsească soluţii pentru problema Nataliei, prietena ei s-a adresat la Centrul Maternal “În braţele mamei”. Astfel, tânăra a devenit beneficiara Centrului.

A adus pe lume un băieţel, pe nume Călin, care a devenit raza ei de soare. După naşterea lui Călin, tăticul lui a revenit în viaţa lor, însă nu poate să le ofere adăpost şi condiţii decente de trai.

DSC00043Acum micuţul şi mămica lui se află la Centrul Maternal, unde au parte de o cameră şi toate cele necesare. În viitor, echipa de la Centru va face tot posibilul ca Natalia să obţină dreptul de  moştenire a casei răposaţilor ei bunici.

De ajutorul Centrului Maternal beneficiază încă 9 cupluri mamă-copil, poveştile lor de viaţă fiind la fel de triste ca şi cea a lui Călin şi a mămicii lui. Aceşti micuţi inocenţi doresc să rămână în braţele mamei, iar echipa de la Centru îi ajută să-şi îndeplineasă acest vis.

Telefon: (022) 92-28-29; 46-32-28
Adresa: Mun. Chisinau, str. Criuleni 22, Cartierul Poşta Veche
Cont bancar:
c/f: 40246014
Cont curent: 225100000186757
Cont special: 225110000186757
BC VictoriaBank S.A. filiala nr. 3

Mai puţină sare, mai multă frumuseţe!
Articolul anterior
Boris Covali își scoate așii din mânecă, înainte de finala Eurovision
Articolul următor
Alte articole interesante