O celebră actriţă, din filmul Pe aripile vântului, împlineşte 100 de ani: ,,Savurez ideea de a fi trăit un secol!’’

Actriţa este cea mai longevivă din echipa de actori a distribuției filmului „Pe aripile vântului”, realizat în anul 1939. Olivia de Havilland își sărbătorește la 1 iulie cea de-a o sută aniversare.

separator

Olivia de Havilland as Melanie

Câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță în anii 1947 și 1950, Olivia de Havilland este ultima stea în viață de sex feminin din epoca de aur a Hollywood-ului.

VIENTO2enzerick-fandom-gonewithwind-splshAproape toate marile staruri din celebrul film „Pe aripile vântului” au murit de multă vreme. 189736_1239927055683_400_300Actorul Clark Gable, care l-a jucat pe elegantul Rhett Butler, a murit acum 55 de ani, actrița Vivien Leigh, care a interpretat rolul spiritualei Scarlett O’Hara, a murit acum 53 de ani, actorul Leslie Howard, Ashley Wilkes în film, a murit în Al Doilea Război Mondial. Actorul Mickey Kuhn, care a jucat în film rolul copilului Oliviei de Havilland este acum în vârstă de 83 de ani.

Dar, Olivia de Havilland trăiește și își sărbătorește vineri centenarul. Într-un interviu publicat anul trecut în revista americană ”Entertainment Weekly” ea a spus că este minunat să poată păstra vie memoria filmului „Pe aripile vântului”, un succes răsunător, care a câştigat opt premii Oscar.

Faimoasă pentru aspectul său tânăr, Olivia de Havilland încă impresionează prin imaginea sa publică. În anul 2003, ea a participat la Los Angeles la a 75-a aniversare a premiilor Oscar, iar în 2008 a acceptat ”US National Medal for the Arts” din partea președintelui de atunci George W. Bush.

Olivia de Havilland a declarat în revista ”Vanity Fair” că longevitatea ei se datorează celor trei ”L” din viața sa: ”love” (iubire), ”laughter” (zâmbete) și ”light” (lumină).

„Savurez fără îndoială ideea de a fi trăit un secol. Îți poți imagina asta? Ce realizare!”, a exclamat actrița în publicația menționată.

olivia100

de-havilland-2

sursa

Amestecând 3 ingrediente, poți scăpa de coșuri, puncte negre și cicatrici
Articolul anterior
Medic internist: despre câteva greşeli grave în alimentaţie, care ne îmbolnăvesc!
Articolul următor
Alte articole interesante