O ,,forță” inexplicabilă împiedică lucrările arheologice de la Sfântul Mormânt!

Lucrările cercetătorilor de la Sfântul Mormânt sunt împiedicate de unde electromagnetice de proveniență inexplicabilă.

separator

85cb6593c49485e6dc0c412aa33bcb22_xlÎn timpul lucrărilor de cercetare a locului îngropării Mântuitorului Hristos, cercetătorii s-au ciocnit de un fenomen inexplicabil.

sfantul-mormant-14Niște unde electromagnetice au deconectat dispozitivele de măsurare ale cercetătorilor, transmite interfaxreligie.ru, citată de sputnik.md.

Arheologii precizează că din Sfântul Mormânt vine o ”bună mireasmă”.

În luna octombrie 2016, atunci când au început de fapt lucrările de renovare a Bisericii Sfântului Mormânt de la Ierusalim, pentru prima dată în istorie, un grup de cercetători au ridicat placa de marmură de pe locul unde a fost înmormântat Iisus Hristos, pentru a afla cum arăta inițial mormântul.

Savanții speră să afle de ce Elena, mama împăratului roman Constantin, a considerat că anume acesta a fost mormântul în care a fost pus trupul lui Hristos.

Arheologii au descoperit un pat funerar care s-a păstrat practic în starea sa inițială. Acesta a fost acoperit cu pietre și cu două plăci din marmură, ultima dintre ele fiind pusă, după cum presupun specialiștii, în anul 1555. Sfântul Mormânt a fost sculptat în piatră în perioada celui de-al doilea Templu.9972109

Actuala peşteră, precum şi cea anterioară, distrusă în 1009, poartă denumirea de Mormântul Sfânt. Deasupra locului de înmormântare a Domnului Iisus Hristos, în 1810, după un incendiu devastator, a fost descoperită o capelă.

Respectiva capelă nu a fost restaurată, fiind lăsată în starea în care a fost găsită. În primăvară lui 2016, pentru prima dată după 200 de ani a început restaurarea de proporții a respectivei capele.

Cele mai tari fotografii ale anului 2016
Articolul anterior
Imagini sfâșietoare. Cum a arătat ultimul an din viața unui copil bolnav de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante