O lecție de iubire și loialitate: un câine își ajută stăpânul paralizat să supraviețuiască

Este una dintre cele mai emoționante povești de viață! Prietenia dintre un câine și stăpânul sau paralizat a făcut înconjurul internetului.

separator
o-lectie-de-iubire-si-loialitate-un-caine-isi-ajuta-stapanul-paralizat-sa-supravietuiasca-afla-povestea_size7

Poveasta lui Mr. Fu, un bărbat de origine chineză, paralizat de la brâu în jos, a cucerit o lume întreagă. În vârstă de 68 de ani, bărbatul trăiește pe străzi și nu își poate permite un cărucior cu rotile, așa că a fost nevoit să improvizeze unul pentru a se putea deplasa.

Deși are o vârstă înaintată, Mr. Fu nu s-a lăsat doborât de probleme sale și a continuat să muncească pentru a putea supraviețui. Acesta a rămas paralizat după ce s-a îmbolnăvit de poliomielită, iar din acel moment viața lui a luat o turnură tragică.

În preznet, Mr. Fu are alături de el un ajutor de nădejde: un cățel care îl ajută să se deplaseze. Animalul de companie împinge căruciorul improvizat pentru ca Mr. Fu să ajungă la muncă mai repede și pentru a-i ușura viața, efortul depus pentru punerea în mișcare a căruciorului fiind uneori peste puterile bărbatului.

Câinele își petrece majoritatea timpului alături de Mr. Fu, fiind acolo atunci când stăpânul sau are mai mare nevoie de ajutor. Mai mult, în zilele friguroase, câinele doarme împreună cu Mr. Fu pentru a-l feri de frig, scrie Huffingtonpost.com.

Ștefan Petrache ar putea rămâne pe drumuri!
Articolul anterior
Și-a spălat machiajul în semn de protest!
Articolul următor
Alte articole interesante