O veste bună pentru bărbaţi! Medicii au reuşit să crească penisuri în laborator

După 20 de ani de cercetări, o echipă de oameni de ştiinţă au reuşit, cu succes, să producă penisuri în laborator. Penisurile crescute în laborator vor putea fi în curând transplantate pacienţilor cu diverse nevoi, spun cercetătorii din Carolina de Nord.

separator
Fără titlu-1-Recovered

Oamenii de ştiinţă au făcut cercetări pe iepuri, iar după mai mulţi ani, au făcut testul final, pentru a vedea dacă necuvântătoarele se pot împerechea după ce masculii au primit transplant de penis. Veştile au fost grozave. Nu doar că a existat contact sexual între ei, dar în 4 cazuri din 12, iepurii au reuşit să se şi reproducă.

Cercetările avansate i-au făcut pe oamenii de ştiinţă să fie optimişti în privinţa rezolvării unor probleme medicale ale bărbaţilor: traumatisme, boli genitale, probleme în urma operaţiilor de înlăturare a tumorilor canceroase şi altele.

În prezent, singura soluţie din acest punct de vedere este reconstrucţia de penis, folosind piele şi muşchi, în timp ce funcţia erectilă poate fi restaurată numai cu ajutorul unei proteze.

 

A slăbit cu 127 kg, refuzând ajutorul medicilor!
Articolul anterior
Topul celor mai căutate coafuri din lume
Articolul următor
Alte articole interesante