Pasta de dinți care previne parodontoza

Aţi observat vreodată umflarea şi schimbarea aspectului gingiei? Sau sângerarea uşoară de fiecare dată când faceţi un periaj sau când mâncaţi alimente puţin mai dure?

separator

Dacă v-aţi confruntat cu aceste situaţii şi nu aţi cerut încă sfatul medicului stomatolog, e cazul să vă faceţi o programare pentru o consultație. Există riscul să suferiţi de gingivită sau mai grav, de complicaţia acesteia, parodontită marginală.

femeie-care-se-spala-pe-dinti

Parodontoza este principala cauză a pierderii dinţilor la adulţi. Deşi este o boală întâlnită foarte des, ea poate fi preîntâmpinată printr-o igienă orală corespunzătoare. Igienă orală cuprinzătoare cu produse care conțin proprietăți naturale eficiente pot ajuta la prevenirea inflamațiilor orale și să sprijine tratamentul inflamațiilor acute.

Apa de gură Alkmene cu ulei din arbore de ceai previne eficient parodontoza, protejând dinţii şi gingiile. Conține ulei din arbore de ceai, renumit pentru proprietățile sale antibacteriene, antiseptice și revigorante.

* Previne creșterea bacteriilor și reduce inflamația gingiilor, datorită proprietăților antiseptice ale uleiului din arbore de ceai;
*Ameliorează durerea și are efecte regenerante asupra mucoasei cavității bucale;
* Ajută eficient în lupta împotriva cariilor;
* Reduce mirosul neplăcut și oferă o respirație proaspătă;
*Potrivit pentru copii de peste 6 ani (din moment ce ei învață să clătească gura fără a înghiți lichidul).


AB_005310_alkmene_TeaTreeOil_MouthWash_300DPI_RZ (Copy)

Alkmene Pasta de dinți cu ulei de arbore de ceai, Herbal 100 ml

Formulă concentrată pe bază de plante medicinale este recomandată pentru igiena zilnică a cavității bucale, pentru prevenirea plăcii bacteriene, pentru micșorarea hipersensibilității dentare și tratarea și prevenirea infecțiilor dentare (stomatite, gingivite, abcese dentare, parodontopatii, carii dentare, tartru dentar).
Conține ulei de arbore de ceai de calitate farmaceutică,extracte de cimbru,rozmarin și mentă.
* Ulei din arbore de ceai reduce inflamația gingiilor, oferă protecție eficientă împotriva cariilor și previne formarea tartrului.

* Rozmarin are numeroase efecte terapeutice : analgezic, antiseptic, antiinflamator, tonic;
* Mentă – grație proprietaților sale antiseptice, uleiul de mentă este util pentru ingrijirea cavității bucale. Acesta combate respirația urât mirositoare și indepartează germenii de la nivelul gingiilor si dinților;
* Cimbru are acţiune antiinflamatoare, antibacteriană şi antivirală.

Pentru gingii puternice și dinți sănătoși!

AB_005311_alkmene_TeaTreeOil_HerbalToothPaste_300DPI_RZ (Copy)AB_005311_alkmene_TeaTreeOil_HerbalToothPaste_FS_300DPI_RZ (Copy)AB_005312_alkmene_TeaTreeOil_ToothPaste_300DPI_RZ (Copy)AB_005312_alkmene_TeaTreeOil_ToothPaste_FS_300DPI_RZ (Copy)

Doar în luna aprilie, în Farmacia Familiei puteți profita de două oferte!

Procurați Alkmene Apă de gură cu ulei de arbore de ceai de 500 ml și primiți Alkmene Pastă de dinți cu ulei de arbore de ceai CADOU!

La procurarea unei loțiuni intime de la Numis Med, beneficiați de un pachet de absorbante Carefree pentru fiecare zi cadou!

alcmene (Copy) NUM (Copy)

În curând! Unica Sport deschide o nouă filială în sectorul Buiucani
Articolul anterior
Video scandalos! Un pacient abia operat este lăsat să se târască pe holurile spitalului
Articolul următor
Alte articole interesante