Poza cu aceşti doi chirurgi întinşi pe podea, în sala de operaţie, a cucerit internetul!

Medicii au toate motivele să fie mândri pentru faptul că își asumă responsabilitatea de a da viaţă oamenilor, indiferent de circumstanţe. Fotografia care prezintă cei doi medici întinși pe podea în costume chirurgicale şi purtând mănuşi a cucerit publicul.

separator

doctors+in+fujian+universityMedicii, de la Fujian Medical University Union Hospital, din China, au efectuat o operaţie ce a durat 32 de ore, poate una dintre cele mai lungi intervenţii chirurgicale efectuate vreodată. Epuizaţi fizic în urma operaţiei, aceştia, pur şi simplu, s-au trântit la podea, chiar în sala de operaţie, iar fotografia lor a devenit virală.

De fapt, au fost trei chirurgi, însă numai doi sunt văzuţi în poză. Cel de-al treilea medic a mers îndată să participe la operaţia unui alt pacient.

Specialiştii au operat pe creierul unui pacient timp de 32 de ore. Procedura a implicat trei chirurgi, asistaţi de şase anesteziologi şi cel puţin 8 asistente medicale. Echipa medicală a salvat viaţa unei femei, în vârstă de 63 de ani, ce se internase cu dureri de cap severe, amorţeală în membre şi pierdere de conştiinţă timp de două ore. Investigaţiile au arătat că pacienta suferea de hemoragie intracerebrală şi o serie de formaţiuni tumorale extinse în creier. De aceea, procedura de intervenţie prin craniotomie a fost eminentă, iar operaţia a reuşit cu succes, raportează thetrendingfacts.com.

Mai mult peşte în alimentaţia copiilor de la grădiniţele şi şcolile din ţară! Vezi ce alte schimbări s-au produs în noile meniuri
Articolul anterior
Descoperire de proporţii legată de cancer
Articolul următor
Alte articole interesante