Președintele României Klaus Iohannis, internat în spital și operat de urgență

Klaus Iohannis a fost internat, marți, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti, fiind operat de urgenţă.

separator

iohannis-presidency-srs

Într-un comunicat postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale din România se anunţă că intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor de rigoare.

„Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Ulterior, președintele Iohannis a scris pe contul său de socializare de pe Facebook că se simte bine și că de miercuri își va relua activitatea.

„Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila”,  a scris șeful statului român.

De asemenea, reprezentanții Spitalului Miltar au dezvăluit cu exactitate diagnosticul președintelui și dau asigurări că intervenția s-a desfășurat în condiții optime.

„În data de 26 aprilie Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos.

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună”, se arată în comunicatul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ,,Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

sursa

Care fată ar refuza aşa minunăţie? Inelul de logodnă perfect
Articolul anterior
Fiica Corneliei şi a lui Marcel Ştefăneţ preferă muzica populară, în loc de desene animate
Articolul următor
Alte articole interesante