Preşedintele Uzbekistanului, grav bolnav după ce a suferit un accident vascular cerebral!

Într-un comunicat apărut în media locală, guvernul uzbek a anunţat că Preşedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, este grav bolnav, în timp ce în ultima vreme opoziţia puterii specula că acesta ar fi murit, însă totul este ţinut în secret.

separator

4a47ca05f7760af8c46c7e3892c46e19z_mPotrivit anunţului, preşedintele a fost dus la spital sâmbăta trecută după ce a suferit un atac cerebral, iar guvernul de la Taşkent a declarat că domnul Karimov este sub tratament medical, fără a oferi însă detalii.

Ziua următoare, fiica preşedintelui a declarat că el a suferit o hemoragie cerebrală, iar starea sănătăţii lui s-a deteriorat accentuat în ultimele 24 de ore. Rapoarte ale opoziţiei sugerează însă că el a murit.

Islam Karimov a condus fosta republică sovietică începând de la obţinerea independenţei, din 1991. În trecut, sănătatea preşedintelui era tratată ca un secret de stat, relevă corespondentul BBC din regiune, iar acum este pentru prima oară când prin anunţurile făcute în această săptămână guvernul uzbek oferă informaţii despre acest subiect.

sursa

Lilu i-a arătat micuței Teia unde lucrează
Articolul anterior
Ce mamă eşti în funcţie de zodia în care te-ai născut!
Articolul următor
Alte articole interesante