Profesor de la Cambridge: Oamenii întreţin tot mai puţine relaţii intime. ”Până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”

Potrivit profesorului David Spiegelhalter, cuplurile active din punct de vedere sexual, cu vârste cuprinse între 18 şi 64 de ani, făceau, în medie, sex de 5 ori pe lună în 1990. Frecvenţa a scăzut la patru contacte sexuale pe lună în 2000 şi la 3 în 2010.

separator

shutterstock_244522846David Spiegelhalter, statistician şi autorul cărţii „Sex By Numbers”, estimează că, „dacă acest ritm se menţine, până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”.

Oamenii întreţin din ce în ce mai puţine relaţii intime, iar de vină sunt serialele populare, dar şi serviciile de streaming video, susţine profesorul de la Cambridge.

Cercetătorii susţin că oamenii devin dependenţi de seriale TV şi că urmăresc mai multe episoade într-o seară. Astfel, nu mai au timp să întreţină relaţii intime. Soluţia ar fi petrecerea timpului în cuplu, departe de orice fel de ecrane sau dispozitive care distrag atenţia.

Previziunea lui Spiegelhalter este sumbră, dar nu se compară cu cea făcută de un futurolog cunoscut. Acesta estimează că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane.

„La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat futurologul britanic Dr. Ian Pearson.

sursa

3 zodii născute sub o stea norocoasă
Articolul anterior
Fetița care trebuie hrănită forțat de 13 ori pe zi, ca să nu moară. Părinții sunt disperați
Articolul următor
Alte articole interesante