Revoltător! Benzile elastice pentru păr din China sunt fabricate din prezervative folosite şi ar putea răspândi boli cu transmitere sexuală

Multe produse pe care le folosim zilnic sunt fabricate în China. Forţa de muncă remunerată ieftin dă posibilitate companiilor chineze să livreze marfă la un preţ mic în toate colţurile lumii. Şi, se cunoaşte deja că produsele ieftine sunt adesea de o calitate mai joasă.

separator

De această dată, cu siguranţă, ceea ce vei afla te va lăsa fără grai!

Experţii de la CDC, Center for Disease Control din SUA, au descoperit că benzile elastice pentru păr din Statele Unite ale Americii și fabricate în China, sunt de fapt făcute din prezervative.

Collage

Şi nu ar fi acest lucru atât de rău, dacă unele prezervative ar fi utilizate noi şi nu folosite.

Benzi elastice pentru păr se vând peste tot, în magazine, piețe, și mulţi nu sunt conştienţi de materialul folosit la fabricarea acestora. Însă, toata lumea ştie că prezervativele folosite sunt o sursă de bacterii, iar benzile ar putea răspândi mai multe virusuri, precum virusul HIV, veruci, condiloame genitale şi alte boli cu transmitere sexuală.

Potrivit CDC, folosirea acestor benzi elastice făcute din prezervative folosite și insalubre creşte de 4 ori mai mult sensibilitatea la bacterii și viruși, decât dacă ar merge persoana într-o toaletă publică.

Screen-Shot

Șansele de a contracta SIDA, chlamydia, herpes, veruci genitale şi multe alte boli cu transmitere sexuală sunt mult mai mari dacă aceste benzi pentru păr sunt ţinute între buze ori băgate în gură.

Poate că, ar fi bine să te asiguri că benzile nu sunt făcute în China, înainte de a le procura.

O tânără din Los Angeles a cumpărat un set de benzi elastice, iar când a aflat că acestea sunt fabricate din prezervative folosite, pline de bacterii şi viruşi, a decis să desfacă cu grijă o bandă pentru păr. Când a văzut ce era în interiorul ei, tânăra a suferit o mare decepţie. Nu îi venea să creadă că acest lucru este adevărat!

Collage9

17 fotografii emoţionante, despre cum este să fii mamă de băieţei!
Articolul anterior
Din ce sunt preparaţi de fapt ,,micii’’ din comerţ?
Articolul următor
Alte articole interesante