Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon

 

Cântăreața și actrița din România, Rona Hartner trece prin momente dificile. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la colon, iar acum urmează un tratament cu chimioterapie.

separator

Rona Hartner le-a mărturisit fanilor, de pe patul de spital, că a ajuns din nou în Franța, acolo unde a început a doua cura de chimioterapie, procedură la care a fost supusă după ce a fost diagnosticată cu o tumoare periculoasă pe colon.

Artista susține că a răspuna bine la acest tratament, și până acum nu a întâmpinat reacții adverse, însă nu știe cum va reacționa corpul ei în continuare.

Sunt cu mama la spital, fac a doua cură de chimioterapie şi e ok, o suport. Acum o suport, să vedem reacţia de mâine încolo. Am zis să dau câteva veşti. Eu sunt liniştită în Franţa. Aici fac chimioterapia. Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni care îţi asigură vindecarea corpului şi a sufletului. (…) Astăzi durează cam şase ore şi pe urmă mă duc pe malul mării să beau o cafea. Am luat şi o decizie foarte important: să nu mai suport să fiu aşa călcată în picioare şi să le spun ce cred pentru că este important„, a spus Rona Hartner, din spital.

Sursa

O româncă a fost împuşcată mortal de soţul italian, la Roma
Articolul anterior
A fost veselie mare în nordul țării, la o nuntă țigănească de lux. Video
Articolul următor
Alte articole interesante