Să-l ajutăm pe Dinu să învingă o boală gravă!

Dinu Paşa are 34 de ani şi este tatăl unui băieţel de numai 10 luni. Recent, bărbatul a fost diagnosticat cu o maladie cruntă, şi anume anemie aplastică, o afecţiune rară a sângelui, în care măduva osoasă încetează să mai producă globule roşii şi albe ale sângelui. Viaţa bărbatului este pusă în pericol. Acesta are nevoie de ajutor pentru a supravieţui şi pentru a-și putea crește copilaşul.

separator

big-are-nevoie-de-ajutor-pentru-a-trai-dinu-pasa-de-34-de-ani-a-fost-diagnosticat-cu-o-boala-grava-pngDinu Paşa este din satul Bursuceni, raionul Sângerei. Tânărul a fost diagnosticat cu anemie aplastică la sfârşitul anului 2015, iar pentru a putea supravieţui singura soluţie este transplantul de măduvă osoasă, spun medicii, intervenţie pentru care Dinu trebuie să meargă în Germania.

Dinu Paşa a aflat că este grav bolnav atunci când i s-a născut feciorul Gheorghiţă. El nu a vrut să umbrească fericirea familiei, așa că a ţinut în secret vestea pe care i-au dat-o medicii.

uuuuuDinu are nevoie de un transplant de măduvă, dar suma necesară pentru intervenția care poate fi făcută într-un spital din Germania este enormă pentru familia sa.

Medicii de la Institutul Oncologic din capitală au confirmat diagnosticul stabilit anterior, iar până la operație, Dinu spune că trebuie să ia un medicament scump, care nici nu se găseşte în farmaciile din Moldova.

În prezent, familia Pașa supraviețuiește cu doar câteva sute de lei pe lună, adică alocația pentru copil, care este de 540 de lei, şi pensia de invaliditate a lui Dinu, de 200 de lei.

Mai mult, acum patru ani a murit mama bărbatului, care la fel a suferit de anemie aplastică. Atunci, familia a luat un credit, care nu a fost restituit nici până astăzi punând casa drept gaj, iar acum familia riscă să piardă tot, iar copilul să rămână fără tată.

xxxx

Să-l ajutăm pe Dinu să învingă boala!

Cei care vor să-l ajute pe Dinu Paşa îl pot contacta la numărul de telefon 069661023.

De asemenea, banii pot fi depuşi în contul deschis în acest scop:

RECHIZITE BANCARE PENTRU DONAŢII:
B.C. „Victoriabank” MD19VI225911511110820148 IDNP: 0992204220529
Beneficiar: Dinu Paşa

Exercițiul care îți poate păstra spatele drept și fesele frumoase!
Articolul anterior
Nou! Cererea pentru indemnizația copilului va putea fi depusă on-line
Articolul următor
Alte articole interesante