Salvați viața unui copil! Lilian este în pericol, iar tu poți să-l ajuți

Pe acest copil minunat îl cheamă Lilian Ursu, iar în septembrie o să împlinească 4 ani. Din păcate însă Lilian este bolnav de cancer de la 11 luni. În Chişinău i s-a făcut prima operaţie de îndepărtare a rinichiului stâng, însă grijile nu s-au terminat aici. Dus la tratament în Rusia, medicii i-au pus diagnoza – nefroblastom al rinichiului drept. Tumoarea s-a extins în intestin, pancreas, splină, și Lilian a fost operat din nou. Iar  încercările trăite de acest mic erou nu s-au terminat.

separator
copil

A reușit însă să dea un exemplu multora. Cu toate că era foarte bolnav, Lilian fugea și se juca cu maşinile, încât nici părinţii nu puteau să-l ajungă. Iar dacă îl vedeai cum a învăţat să se plimbe cu stativul pentru perfuzii pe culoarul spitalului până în camera de joacă, îți dădeau ochii în lacrimi!

La sfârşitul anului 2012 băiatul împreună cu părinţii au venit acasă, deoarece investigaţiile au arătat că tumoarea a fost învinsă.

2WK8DD-4u-o pOqW46-kajg SXedK5OJ_1A

Doar că în acest an, s-a întâmplat RECIDIVA! Și din nefericire, diagnosticul a fost confirmat. Din păcate medicii din Rusia nu-l pot ajuta pe Lilian, iar părinții au încredințat viața fiului lor medicilor germani.

Suma care trebuie s-o achite pentru a salva viața acestui copil este fabuloasă– 210 000 euro – costă diagnosticul, 60 000 euro – prima etapă a tratamentului, 85 000 de euro – a doua etapă a tratamentului și 55 000 de euro – transplantul de maduvă osoasă. Părinții, împreună cu organizațiile de caritate și ajutorul oamenilor cu suflet mare din diferite țări au colectat 80.000 de euro și mai au nevoie de 130 000 euro.

HUmgHQqORy8

Noi, echipa unica.md, deschidem o colectare urgentă.

În acest băiat este atâta viaţă, energie și dragoste, încât vrem să facem tot ce este posibil ca el să TRĂIASCĂ!!! Şi noi credem că voi ne puteți ajuta în această luptă!

Rechizitele pentru acordarea ajutorului (la transfer rugăm să se indice destinaţia plăţii: Lilian Ursu):
Persoanele fizice pot face donaţii în orice filială a următoarelor bănci:
Victoriabank SA
Moldindconbank SA
IS Posta Moldovei
Mobiasbanca SA
Moldova-Agroindbank SA
La bancă este necesar doar de a indica numele organizaţiei – «Salvaţi Viaţa».Cont în LEI:
Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Abonații operatorului de telefonie mobilă Moldcell pot să-l ajute pe Lilian, trimiţând un sms gol la numărul scurt 0445. Costul mesajului este de 10 lei, aceasta şi fiind suma donată.
Webmoney:
R173054279022 – ruble.
Z349967218694 – dolari.

Xenia Sobceak pe plajă cu soțul! Vezi poze
Articolul anterior
Mihai Trăistariu:” Alexandra Stan s-a promovat ca o pițipoancă”!
Articolul următor
Alte articole interesante