Salvează-l pe micuţul David! Are doar doi ani…

Încă o poveste mare a unui om mic. David are 2 ani. El are o patologie congenitală a sistemului biliar, ciroză biliară secundară,  insuficiență biliară progresivă. El are nevoie de transplant de ficat.

separator
DAvid

Din scrisoarea mamei am aflat că în 2009 într-o familie tânără s-a născut fiul Lilian, căruia în prima lună de viață i s-a pus diagnoza de atrezie biliară. Boala a progresat rapid, trecând în ciroză biliară și peste jumătate de an băiețelul a decedat.

davidDupă moartea lui Lilian părinții s-au adresat geneticilor care au spus că acesta a fost un virus și au promis o șansă de 99 % că al doilea copil va fi sănătos…

În 2011 s-a născut David care imediat după naștere a fost dus la medici de către părinți. După tomografie s-a pus diagnoza de atrezie biliară.

Pe parcursul a doi ani, în fiecare lună David este supus dezintoxicării organismului, în spital mama cu copilul petrece 2-3 zile. Micuțul David luptă ferm cu boala, el vrea foarte mult să rămână aici cu mama, tata și surioara. În acest băiețel există atâta dorință de viață!

Medicii clinicii belgiene «Cliniques universitaires Saint-Luc» sunt gata să primească copilul la transplant de ficat, cu atât mai mult că donatoare va fi însăși mama. Contul de plată din clinică este de 103 000 de euro. La ora actuală, cu ajutorul voluntarilor din diferite țări, care luptă cu boala împreună cu părinții pentru viața lui David, au fost adunați 7 000 de euro. Mai este nevoie de adunat 96 000 euro. De asemenea, părinții au scris o cerere la clinica română «Institutul clinic FUNDENI», unde a fost operată Vica Ghirghircic și așteaptă răspunsul medicilor. Dacă clinica va accepta să-l primească pe copil, atunci costul operației va fi mult mai mic, pentru că în România aceasta costă mai puțin.

Dar, deocamdată suma necesară de 96 000 euro, este prea mare pentru tânăra familie David. Ei nu vor putea să-și salveze fiul fără ajutorul nostru comun.

Pentru transferuri din Moldova:
Beneficiar: David Lilia
Contul beneficiarului: 22592115644
Banca beneficiarului: BC Moldova Agroindbank SA
Cod bancar: AGRNMD2X885
Cod fiscal: 2005027128241
Tel.:068870037 Andrei (tata)
Tel.:068831491 Lilia (mama)Abonații la operatorul de telefonie mobilă Moldcell pot să-l ajute pe David, trimiţând un sms gol la numărul scurt 0445. Costul mesajului este de 10 lei, aceasta şi fiind suma donată.

Cum îți dai seama că produsele de frumusețe sunt de calitate!
Articolul anterior
Pe Adrian Ursu l-a apucat dorul de casă!
Articolul următor
Alte articole interesante