Scutecele pentru maturi și efectele lor utile

Poate sunteţi una dintre persoane, care are  grijă de cineva drag, sau lucraţi la un centru profesionist de îngrijire a persoanelor cu incontinență. 
Oricare ar fi situaţia sau experienţa dumneavoastră, TENA vă susţine!

Scutecele TENA Slip pentru adulți sunt folosite pentru capacitataea lor maximă de protecție care conferă celor dragi un înalt grad de siguranță si confort. Scutece TENA Slip sunt concepute pentru persoane cu gradul de incontinența de la moderat la grav.Recomandat pentru persoane cu mobilitatea redusă sau care stau la pat.Sunt produse adecvate si incontinenței fecale.

Confort
Material moale  aeropermisiv  permite pielii să respire și reduce riscul de supraîncălzire și
iritație. Forma anatomică asigură protecția contra scurgerilor și confort. Sunt soluția ideală atît pentru femei cât si pentru bărbați.

Ușor de folosit
Încheetoarele duble pentru fixarea  sigură a scutecului, ce ușurează procesul de ingrijire.Indicatorul de nivel al lichidului care indică momentul in care scutecul trebuie schimbat.

Asigura un nivel ridicat de protectie
Capacitatea crescută de absorbție → stratul absorbant transformă lichidul în gel și îl menține în interiorul scuteculjui,pastrând pielea uscată.Bariere elastice de picior se mulează perfect de formele corpului,oferind  protecția suplimentară în cazuri scutecului supraplin. Sistem de neutralizare a mirosului,redînd demnitatea și încrederea pentru toată ziua.
Sfaturi  si recomandări

*Cum sa alegi un scutec
Folosirea scutecelor permite sa evitați apariția unui miros neplacut,facilitând procesul de ingrijire-nu este necesar sa spălați frecvent lengerie de pat,permite bolnavului sa doarmă linistit.Pentru a determina mărimea unui scutec,măsurati șoldurile bolnavului.Alegeți mărimea conform tabelului.
Tena Slip

Tena Slip

MasuraMarimea
 soldurilor*(cm)
M73-122
L92-144
XL120-160

*Cum sa schimbați scutecul
 
Întrucât scutecele sunt compact inpachetate,este important să scoateți și sa indreptați scutecul nou cu aproximativ 30 minute înainte de schimbarea acestuia,asigurând capacitatea optimă de absorbție a produsului.Schimbând scutecul,utilizați niște cearșafuri absorbante pentru protecția lenjeriei de pat(recomandat cearșafuri Tena Bed).Înainte  de imbracare a scutecului curat,efectuați un tratament igienic al perineului bolnavului,pentru acesta folositi TENA Șervețele umede,care asigură o curățare rapidă,eficientă și delicată.Lipiți încheietoarele: în primul rînd cele de jos pe ambele părți,apoi cele de sus.Îndreptați scutecul.

Toate produsele TENA sunt prezente în rețea Farmacia Familiei,
in luna august beneficiați de reducere 15% la Scutece pentru maturi TENA Slip.

Badantele ar putea rămâne fără locul de muncă dacă nu se vor vaccina
Articolul anterior
În următorii 10 ani se vor naşte mai mulţi băieți
Articolul următor