Șocant! O simplă vizită la stomatolog i-a distrus viața

Are doar 10 ani, însă ai putea spune că a trăit o viață întreagă. Cândva fotbalul era unica lui bucurie, iar lecțiile de religie nu le pierdea niciodată. Știa din fragedă copilărie că și cele mai mici insecte au dreptul la viață, iar bunătatea din ochii săi nu putea fi neobservată.  Așa ar putea fi descrisă viața lui Lilian, înainte de a-i fi distrusă de medicii neglijenți.

separator
getImage (3)

getImageTotul s-a întâmplat cu un an în urmă, când o simplă vizită la stomatolog s-a transformat înt-un coșmar. Se presupunea că va fi o procedură simplă, avea o durere de dinți care trebuia ameliorată. Realitatea însă a fost cu totul alta. O simplă anestezie a făcut ca acest copil de doar 9 ani să fie transportat de urgență în stare de comă la spital. La început mama nu înțelegea nimic, nu realiza că lumea roză a copilului său se va prăbuși într-un minut. Și tot ce-i rămăsese fusese speranţa că mâine va fi mai bine decât ieri şi azi.

DSCN0601Timp de jumate de an a fost nelipsit de aparatele care îl țineau în viață. I se dădeau sentințe necruțătoare, medicii afirmând că nu-și va reveni niciodată. Și totul din cauza “unei greșeli”- așa fiind descrisă situația lui Lilian de către medicul vinovat de situația băiatului.

Din cauza unei situaţii materiale deplorabile, din lipsa susţinerii, dar şi a unei atitudini indiferente din partea celor din jur, mama băiatului a ajuns la disperare.

Emoţiile trăite de atunci până acum nu pot fi descrise în cuvinte, deoarece doar o mamă le-ar putea înţelege. Pentru ea cele 6 luni au durat cât 6 ani, iar prezentul a devenit un calvar. Chiar dacă și-a revenit din comă, Lilian s-a trezit în fața unei realități crunte. A fost paralizat la pat, iar singura modalitate de a se alimenta a devenit aparatul.

getImage (1) getImage (2) getImage (4)

Visele, dorințele și bucuria din ochii unui copil de doar 10 ani au fost spulberate. Și totul “din cauza unor medici neglijenți, care nu au pic de compasiune”- spune cu ochii în lacrimi mama lui Lilian.

Inima, ochii, braţele, sufletul… şi-ar fi dorit să le împartă în două, pentru ca băiatul ei să nu mai sufere.

DSCN0444Din cauza unor sume costisitoare cerute de medici, mama nu-și permite să-i ofere lui Lilian cursurile de reabilitare. Face tot posibilul pentru a-l ridica pe picioare, însă din cauza că-l crește singură, abia de-i ajunge să treacă de la o lună la alta.

Tu poți readuce zâmbetul pe chipul lui Lilian și îi poți oferi șansa unei vieți normale.

Apelăm la bunătatea ta, pentru a ajuta un copil care are nevoie de tine. Dacă nu ești indiferentă și vrei să ajuți, o poți face la datele:

Telefon: 068420465 – Virginia Caldarari

Cont bancar  “Banca de Economii”:

Lei – 498/1/274 – Caldarari Virgina

Euro – IBAN-MD00BE2225012157810002031/157/81/978/203

Dolari – IBAN-MD37BE2225011157810000271/157/81/840/27

text: Iulia Arnaut

Picioare perfecte la 47 de ani
Articolul anterior
Miel cu spanac
Articolul următor
Alte articole interesante