Soţia lui Ilie Nastase ar putea face cancer din cauza „siliconului” din buze

Soţia lui Ilie Nastase, cel mai mare jucător de tenis român, ar putea face cancer din cauza „siliconului” din buze. Brigitte Sfat mărturiseşte că ar putea face cancer din pricina substanţei pe care şi-a injectat-o în buze cu ani în urmă.

separator
ilie-nastase-brigitte-sfat-logodna-1

Brigitte a decis în urmă cu 12 ani să apeleze la un medic estetician pentru a-şi mări volumul buzelor. La acea data şi-a injectat o substanţă care s-a dovedit apoi extrem de periculoasă. Este vorba de bioalcamid, o substanţă care nu se mai foloseşte în prezent, şi despre care se spune că are 30% risc cancerigen.

Panicată de posibilitatea de a dezvolta această maladie şi vazand ca substanta a migrat in ultima perioada spre nas, sotia lui Ilie Nastase este decisa sa se opereze.

“Acum 12 ani, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical. Voi merge peste trei săptămâni, pentru operaţie, la o clinică din Germania. Mi-e frică să mai stau aşa”, a declarat Brigitte Sfat pentru Click!

Au slăbit 46 de kg în 6 săptămâni de proiect!
Articolul anterior
Infertilitatea la femei cauzată de bolile cu transmitere sexuală
Articolul următor