Soţia lui Tom Hanks diagnosticată cu cancer la sân

Soţia lui Tom Hanks, actriţa Rita Wilson, în vârstă de 58 de ani, a fost diagnosticată recent cu cancer la sân, suferind mastectomie bilaterală. Aceasta a povestit pentru revista People de ce a fost nevoită să ia o pauză de la filmări şi cât de importantă a fost susţinerea din partea soţului în aceste momente grele.

separator
GTY_tom_hanks_rita_wilson_ml_150414_16x9_992

,,A trebuit să rezolv o poroblemă de sănătate şi am luat concediu medical. Săptămâna trecută, avându-l alături pe soţul meu, toată dragostea şi sprijinul din partea familiei și a prietenilor, am suportat o mastectomie bilaterală și reconstrucție după stabilirea diagnosticului de carcinom lobular invaziv”, a relatat actriţa.

Rita Wilson speră să se recupereze complet, întrucât, după confirmările acesteia, cancerul a fost depistat într-o fază precoce, ea făcând examen anual al sânilor, mamografie şi RMN. După două biopsii şi intervenţia chirurgicală de înlăturare a sânilor, actriţa se simte tot mai bine în fiecare zi și se consideră o norocoasă, având un soţ iubitor şi grijuliu, familie, prieteni și medici.
Rita Wilson este căsătorită cu actorul Tom Hanks din 1988 și au doi copii.

10 alimente care stimulează fertilitatea
Articolul anterior
Pătrunjelul – primele vitamine din grădina ta! Iată cât de multe conţine
Articolul următor
Alte articole interesante