Țara în care angajații sunt plătiți să meargă cu bicicleta la muncă!

Statul promovează stilul sănătos de viață și mediul ecologic, de aceea a extins avantajele fiscale acordate cetățenilor care se deplasează la locul de muncă pe orice tip de bicicletă electrică. Astfel, angajatorii au posibilitatea să-și răsplătească angajații care vin la serviciu pe bicicletă recompensându-i financiar pentru fiecare kilometru pe care îl străbat pedalând.

separator
BTWD-2014-50_web

Țara care promovează mediul ecologic și stilul de viață sănătos este Belgia.

Cetățenii belgieni pot beneficia de 23 de cenți pentru fiecare kilometru pedalat între locuință și serviciu.

Noua modificare legislativă include bicicletele electrice care pot circula cu până la 45 de kilometri pe oră. Până în prezent erau acordate beneficii numai celor care puteau atinge maximum 25 kilometri pe oră.

„Vrem să încurajăm mersul pe bicicletă pentru navetiști, indiferent de tipul de bicicletă utilizat, din motive evidente”, a declarat ministrul de finanțe Johan Van Overtveldt într-un comunicat, potrivit sursei citate, informează agerpres.ro.

În anul 2015, Belgia a achitat circa 93 de milioane de euro unui număr de peste 400.000 de utilizatori ai acestui program, cifră aproape dublă față de cea înregistrată în anul 2009.

Atenție! Infecția care îi omoară pe moldoveni! Suntem pe primul loc în lume
Articolul anterior
Hair-stilistele Ekaterina Atasii și Victoria Schimbător au luat locul 1 la un concurs din Rusia!
Articolul următor
Alte articole interesante