Timp de 10 ani un medic a administrat pacienţilor săi vaccinuri home-made şi leacuri false! Ce pedeapsă riscă acum?

Oficialii americani au ordonat suspendarea de urgenţă a unui doctor din Chicago care, pentru mai mult de un deceniu, a administrat pacienţilor vaccinuri neaprobate şi create acasă.

separator

In a Friday, Sept. 16, 2016 photo, a woman receives a flu vaccine shot, at a community fair in Brownsville, Texas. Vouchers were provided for many participants at the fair, eliminating the cost associated with the annual vaccination. (Jason Hoekema/The Brownsville Herald via AP) ORG XMIT: TXBRH101Mai mult decât atât, s-a concluzionat că acesta modifica structura tratamentelor orale prin adăugarea votcăi şi a salivei de pisică, care, credea el, puteau trata alergiile.

Mulţi dintre pacienţi nu puteau simţi că au fost trataţi cu votcă şi salivă de pisică, deoarece majoritatea erau copii, cel mai mic dintre aceştia având doar şapte zile de viaţă. Mai mult decât atât, doctorul era extrem de popular printre pacienţi.

Medicul, pe numele său Ming Te Lin, a fost suspendat din funcţie şi va fi concediat. Acesta va trebui să dea explicaţii cu privire la administrarea acestor tratamente timp de zece ani fără aprobarea US FDA, va trebui să explice de ce nu a informat pacienţii cu privire la urmările acestor tratamente şi, mai ales, va trebui să spună de ce a declarat că a administrat doze adecvate categoriei de vârstă a pacienţilor, pe când acesta le oferea drept tratament saliva de pisică.

Mai mult decât atât, Lin a mizat pe un dispozitiv numit Wavefront 2000, care ar elimina mercurulul din vaccinurile antialergice, metodă care, desigur, este bazată pe pseudoştiinţă.

Orice vaccin din Programul de Imunizare al copiilor sub cinci ani poate conţine thiomersal, un conservant care conţine o formă de mercur, şi nu s-a demonstrat până acum că acesta poate fi nociv.

sursa

Monumentul Jannei Friske este gata, însă rudele sunt nemulţumite de rezultat
Articolul anterior
8 buchete de flori în funcție de anotimp
Articolul următor
Alte articole interesante