Un alt concurent The Voice a fost împuşcat mortal!

Artistul a fost împuşcat în cap pe stradă, de faţă cu câţiva prieteni, care tocmai urcaseră în maşină în seara în care acesta îşi sărbătorea ziua de naştere.

separator

fuentes-4eqalhth52xzqgbsem2_ct620x465

Artistul Alejandro Jano Fuentes, cunoscut ca finalist al emisiunii mexicane The Voice, a murit sâmbătă seara, după ce un bărbat cu pistol s-a apropiat de maşina în care se afla artisul şi prietenii săi şi a tras focurile de armă. Individul i-ar fi cerut lui Alejandro Jano Fuentes să coboare din maşină înainte de a trage trei gloanţe în capul cântăreţului, transmite Le Figaro, citată de europafm.ro.

Imediat după atacul produs pe o stradă din Chicago, fostul concurent de la The Voice, în vârstă de 45 de ani, a fost transportat la spitalul Mount Sinaï din oraş, însă nu a supravieţuit rănilor.

https://youtu.be/OEMZX78zoSI

Incidentul a survenit la o săptămână după ce o altă concurentă a unui show similar, cântăreaţa americană Christina Grimmie de 22 de ani și-a pierdut viața, fiind împuşcată în timpul unui concert susţinut în Orlando, Florida de un bărbat care ulterior s-a împuşcat mortal.

sursa

Cum să nu plăteşti în aeroport pentru kilogramele în plus la bagaj
Articolul anterior
5 greșeli care distrug orice căsnicie
Articolul următor
Alte articole interesante