Un copil internat cu arsuri după ce dădaca de la grădiniţă a vărsat ceai fierbinte peste el!

O fetiţă în vârstă de patru ani din Capitală a fost internată la  Spitalul Clinic Republican pentru copii „Emilian Coţaga” din cauză că a suferit arsuri pe piele după ce dădaca de la grădiniţă a vărsat accidental ceai fierbinte peste ea.

separator

xxxxxIncidentul a avut loc în această dimineaţă. Mama copilei susţine că a dus fetiţa dimineaţă la grădiniţă, însă la scurt timp a fost anunţată că micuţa a fost opărită cu ceai.

„Am dus-o la grădiniţă, apoi eu am plecat să mă pregătesc pentru serviciu şi la un moment dat educatoarea m-a sunat şi mi-a spus că copilul s-a opărit. Dădaca a opărit-o. Bine, copilul s-a izbit spre uşă şi în momentul de faţă a apărut şi dădaca”, spune mama fetiţei, Svetlana Bunduchi. 

Imediat după incident, directorul grădiniţei a chemat o ambulanţă.

Directoarea grădiniţei nr. 145, Tamara Mutelică a spus că mama a lăsat copilul ,,cu forţa şi a vrut să iasă din grupă. A ieşit, a închis grupa, copilul alerga din urma mamei, a deschis uşa şi în momentul ăsta s-a ciocnit de dădacă, care aducea cratiţa cu ceai’’.

Medicii spun că fetiţa a suferit ,,o leziune termică cu lichide fierbinţi, ceai, care a avut loc accidental la grădiniţă, localizat în regiunea feţei, pavilionul auricural drept şi urmărul drept pe o suprafaţă de 5 procente, iar starea de sănătate a copilului este de gravitate medie, stabilă”.

sursa: www.publika.md

Emulgatorii din alimente acţionează nociv asupra sănătăţii! Iată în ce produse se conţin
Articolul anterior
A apărut spray-ul care-ți poate schimba nuanța părului în câteva minute!
Articolul următor
Alte articole interesante