Un mare cântăreţ s-a prăbuşit pe scenă în timpul concertului său, incidentul a îngrozit fanii! Imagini video surprinse de la faţa locului

Celebrul rocker american Meat Loaf a căzut pe scenă sub privirile îngrozite ale spectatorilor în timp ce interpreta hitului său “I’d Do Anything For Love”, în timpul unui concert susţinut joi noapte în Edmonton, Canada, eveniment la care participau mii de spectatori.

separator

http _www.rockol.it_img_foto_upload_Meat%20LoafMai mulţi fani şi membri ai trupei au sărit pe scenă pentru a-i acorda primul ajutor. Legendarul rocker , în vârstă de 68 de ani, pe numele său real Michael Lee Aday, a fost apoi preluat de o salvare, iar în prezent este internat într-un spital din Edmonton, Canada. Noi date despre starea acestuia nu au fost deocamdată oferite.

meat-loaf-canada1Potrivit presei occidentale, Meat Loaf suferă de astm bronşic, iar cu câţiva ani în urmă acesta a fost diagnosticat cu sindromul Wolff-Parkinson-White, o anomalie cardiacă care poate cauza bătăi neregulate ale inimii şi stări de pierdere a cunoştinţei. Solistul a mai căzut pe scenă de cel puţin două ori, între 2003 şi 2011.

Daily Mail scrie că rockerul a fentat moartea de mai multe ori, atunci când a reuşit să scape cu viaţă dintr-un dramatic accident auto, dar şi dintr-un incident aviatic. De asemenea, o spectaculoasă săritură de pe scenă, altă dată, i-a cauzat solistului fracturarea ambelor picioare.

Nu te așteptai să o vezi așa. Cum arată Julia Roberts în costum de baie
Articolul anterior
Salveaz-o pe Simona, o fetiţă de un an şi 2 luni, care suferă de leucemie!
Articolul următor
Alte articole interesante