Un primar din Iași a rămas fără tată și soție

Dramă înfiorătoare în familia unui primar din Iași. Și-a pierdut tatăl și soția într-o singură săptămână, iar acum va trebui să-și îngrijească singur băiețelul, care a rămas orfan de mamă. După ce tatăl primarului s-a stins din viață, rezultatul necropsiei a arătat că o intoxicație cu etilenglicol i-a fost fatală. Aceeași substanță a fost descoperită și în sângele soției primarului, care a decedat acum două zile, scrie bzi.ro.

separator
anton-anti_poza-cu-familia_

Coșmarul a început săptămâna trecută, după ce Anton Anti, primarul comunei ieșene Butea, și soția sa, Luiza, au participat la o petrecere. La un moment dat, tânăra, în vârstă de 28 de ani, ar fi leșinat. Au plecat amândoi acasă, unde Luizei i s-a făcut rău. Atunci, a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, pe 12 februarie.

Soția edilului a fost diagnosticată cu colecistită, iar medicii au decis s-o opereze de urgență. La doar o zi distanță, tatăl edilului a murit în condiții suspecte. Rezultatul analizelor au arătat că bărbatul s-a stins după o intoxicație cu etilenglicol.

Aceeași substanță a fost descoperită de medici și în organismul Luizei, soția primarului Anton Anti. Starea ei de sănătate s-a degradat de la o zi la alta. Femeia a intrat în comă, iar, luni a murit, la opt zile de la internare în spital.

Lovit dur de soartă, primarul Anton Anti a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Facebook.

„Durerea ne-a îngenunchiat pentru a doua oară… într-un timp atât de scurt… Domnul a ales să ia la el două ființe atât de dragi mie… pe Tata și pe Scumpa și Frumoasa mea Sotie, Alina Luiza… Tristețe profundă și strigăt mut de durere zace în sufletul meu… De ce Doamne? De ce?! (…) Ție, scumpa mea soție îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase și pentru devotamentul tău față de familie. Îți promit că pruncul nostru scump, Victor Stefan, va creste falnic și frumos, așa cum ne-am propus… Zbor lin în Lumină, Iubita mea!!”, a scris Anton Anti.

Un primar din Iași și-a pierdut tatăl și soția într-o singură săptămână. Mister în cazul celor două decese

Luiza, soția primarului din Butea, a murit la doar 28 de ani.

Rudele sunt în stare de șoc și nu înțeleg faptul cum o asemenea tragedie s-a petrecut în familia lui Anton Anti.

„Primarul și sotia sa locuiau în aceeași curte cu tatăl lui, dar nu stăteau în aceeași casă. Nu putem găsi o explicație. Nu știm ce s-a întamplat. Se spune că este vorba despre o intoxicație cu antigel. Fiecare avea vase separate, nu foloseau aceleași recipiente. Inițial, se spunea că au consumat amândoi dintr-o sticlă cu suc. Sticla respectivă era în casă de ceva vreme. Era o sticlă din care au băut mai mulți, nu doar soția și tatal primarului”, a povestit un apropiat al familiei edilului, pentru sursa citată.

Ipoteza potrivit căreia soția primarului și tatăl acestuia ar fi băut inteționat substanța toxică este negată de rude.

Cele decese învăluite în mister au venit subiectul unei anchete a Poliției, care nu exclude o intenție criminală în acest caz.

VIDEO. Vezi cât de talentată e Andreea Marin. Cântă la pian ca o adevărată profesionistă
Articolul anterior
Nu ia în calcul faptul că e bunică! La 47 de ani este pasionată de fashion și glamour
Articolul următor
Alte articole interesante