Un tânăr din Moldova a devenit donator de spermă la o clinică din străinătate datorită coeficientului înalt de inteligență!

Un tânăr din Republica Moldova a devenit donator de spermă la numai 22 de ani. Acesta a fost selectat de o clinică din România, filiala Iași, după ce a efectuat un test de inteligență și a obținut un rezultat uluitor. Ulterior, tânărul a fost supus și altor teste medicale minuțioase, care să-i confirme starea bună de sănătate. Până în prezent, tânărul a donat spermă de două ori și se laudă deja cu cinci copii sănătoși, patru băieți și o fetiță.

separator
oooooooooooo

Potrivit moldnova.eu, Victor are 25 de ani și este de profesie inginer programator. Pe când avea 22 de ani, la inițiativa unei organizații internațională care se ocupă de identificarea donatorilor de spermă, tânărul a trecut online un test IQ. Rezultatele testului au fost uluitoare – 194 de puncte. Ulterior, acesta a trecut încă un test, iar rezultatele au fost aceleași. Organizația i-a recomandat să fie donator de spermă, iar tânărul a acceptat.

În cazul lui, a fost o excepție de vârstă pentru că el a devenit donator la numai 22 de ani, ceea ce nu se acceptă, întrucât pentru a fi donator trebuie să ai 25 de ani și doi copii sănătoși.

Tânărul a făcut controale medicale minuțioase la Iași, întrucât acolo se află cea mai apropiată filială a organizației respective. Pe lângă testul IQ, tânărul spune că a fost supus și unor analize riguroase, cum ar fi de exemplu teste psihologice, teste de identificare a agresivității, a maladiilor sexual transmisibile și multe altele care inițial au durat 3 luni.

Ulterior, analizele de sânge, salivă și urină. Înainte de a dona sperma, persoana completează un formular, băuturile alcoolice ți fumatul sunt excluse. ,,Sperma se colectează într-un container după care este testată din nou, dacă totul este în regulă este congelată și trimisă clinicii”, explică tânărul.

Victor a donat de două ori spermă, iar în momentul de față are cinci copii sănătoși de care el știe. „Nu știu cum îi cheamă, nu știu cine îi crește, dar sunt patru băieți și o fetiță”, menționează el. Victor spune că el nu va putea dezvălui, dar nici copiii nu vor putea afla cine este tatăl lor biologic, întrucât a semnat un contract în acest sens. „E dublu confidențial, clinica idee nu are cine a fost donatorul și organizația prin care eu donez spermă idee nu are cine sunt părinții. Eu stiu doar că acești copii există. De obicei, nu se anunță că ai copii sau nu ai, dar un avantaj al acestei organizații este faptul că donatorii sunt, opțional, înștiințați despre acest lucru”, povestește băiatul. Pentru acest serviciu tânărul este plătit, dar nu a putut să ne spună suma exactă, precizând că e vorba de mai puțin de 100 de euro pentru o donație.

Familia băiatului nu cunoaște faptul că Victor este donator de spermă, iar el nici nu vrea să le spună părinților despre aceasta. Principalul impediment în acest context este diferența de vârstă și părinții lui n-ar accepta acest lucru. Cei care au aflat însă, au rămas șocați. „Îmi reproșează: cum așa tu să ai copii și să nu-i vezi niciodată? Eu pur și simplu știu că sunt pe mâini bune”, spune Victor. Acum nu-i pregătit să aibă nici copiii lui, dar nici să se întâlnească cu cei care sunt crescuți de o altă familie.

Tânărul este mulțumit și se bucură că poate oferi posibilitatea de a avea copii celor care își dorec foarte mult. Din spusele acestuia, fetele cu care băiatul se află într-o relație reacționează șocant și nu prea acceptă faptul că el este donator de spermă.

În Republica Moldova nu există o clinică destinată donatorilor de spermă. Potrivit lui Veaceslav Moșin, doctor habilitat în științe medicale, obstetrician-ginecolog cu experiență în ferilizările in vitro timp de 19 ani, în țara noastră nici nu este nevoie de astfel de donatori. Acesta susține că în momentul de față există alte metode prin care femeile pot rământe însărcinate, cum ar fi de exemplu fertilizarea in vitro.

Chello a recunoscut că a făcut trafic de droguri. Rapperul risca 7 ani de închisoare
Articolul anterior
Important! Moldovenii vor putea obține pașaportul românesc doar în baza unei programări online
Articolul următor
Alte articole interesante