Un virus misterios face ravagii pe litoralul românesc. Sute de turiști infectați, toți cu aceleași simptome

În nordul litoralului Românesc, sute de turişti au ajuns la medic cu probleme grave digestive în ultimele zile. Printre ei sunt foarte mulţi copii. Oamenii cred că de vină ar fi apa mării, dar autorităţile exclud această variantă, scrie www.observatornews.ro

Un virus deocamdată necunoscut compromite vacanţele turiştilor pe litoralul românesc. Copii şi adulţi au umplut spitalele şi au golit farmaciile de medicamente. Toţi cu aceleaşi simptome. Nicoleta Petre, turistă: ”Mi-au spus că sunt foarte mulţi copii, că în jur de 30 de copii ajung pe zi cu aceeaşi problemă. La două zile au apucat-o aceleaşi crize pe mama mea şi la 3 zile pe soţul meu”.

Claudia Tătărici, medic Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa: ”În ultimele zile, numărul solicitărilor la Ambulanţă a crescut cu aproximativ 80-100 pe 24 de ore”.

Oamenii au mâncat în diferite restaurante de pe litoral, tocmai de aceea sunt convinşi că de vină e apa mării sau apa de la robinet.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan s-a calificat în semifinale la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Articolul anterior
Incendiile forestiere din sudul Turciei au ajuns în stațiunile turistice: mai multe hoteluri din Marmaris au fost evacuate
Articolul următor