Vreau să fiu fericit! Oferă-mi această şansă

M-am născut pe data de 9 iulie, 2013, zi în care a început frumoasa mea copilărie. Mă consider norocos pentru că atunci când am deschis ochii, asupra mea veghea un înger. Era mămica mea, cea pentru care eu reprezint totul: bucurie, zâmbet, lumină și fericire. Face totul de dragul meu și nu m-ar părasi pentru nimic în lume.

separator
poveste-de-viata

Fiecare zi este pentru mine un nou început pentru că mama este mereu cu mine și-mi oferă dragostea de care am nevoie pentru a crește mare și sănătos.Totul pare atât de frumos, dar nu e chiar așa. Eu nu mă pot bucura de copilărie așa precum o faci tu pentru că nu am o casă unde să trăiesc. Eu nu am cu cine sau cu ce să mă joc pentru că îmi lipsesc jucăriile, cele care fac copilăria mai frumoasă. Uneori mă trezesc şi mă gândesc: oare ce vom mânca mâine? Alteori mă gândesc cum aş putea să schimb viaţa mea şi a mamei, dar nu aş putea s-o fac fără ajutorul tău!

DSC00083 DSCN2371 DSCN2372

DSC00074Atunci când m-am născut eu, mama era singură. Tatăl meu a refuzat să accepte că va avea un băiat frumos de care se va putea mândri şi nici nu s-a gândit vreodată să mă caute sau să mă ajute cu ceva. Aşa am înţeles că pentru el eu nici nu exist.

Buneii mei? Nici nu știu cine sunt și nici ei nu au dorit niciodată să mă cunoască. Îmi lipsesc poveștile și nucile lor, dulcețurile pe care le-aș savura cu plăcere și multe alte lucruri care pentru tine par ceva firesc, însă pentru mine ele sunt niște daruri scumpe pe care mi le poate oferi viața sau…poate tu!

Din cauza acestei situaţii, am ajuns aici, în Centrul Maternal „În brațele mamei”, o casă cu multe mame care ne susțin și ne ajută în toate. Pentru o perioadă, acest centru devine casa noastră. Aici avem toate cele necesare pentru a trăi în pace și liniște.

DSC00078Acum, te rog să mă ajuţi pentru că mă gândesc cu greu la ziua când va trebui să părăsim acest centru și nu vom avea unde dormi, unde ne duce și unde trăi.

Vreau să te rog să-ți deschizi sufletul și să aduci lumină în viața mea. Dacă ai hăinuțe, încălțăminte, jucării, un cărucior care nu-ți mai este util sau alte lucruri care ți se par nefolositoare, poți să le aduci la Centrul Maternal. Aici, brațele mamelor noastre sunt mereu deschise să te primească și să-ți mulțumescă pentru donația ta.

Pentru mama, eu sunt lumina ochilor ei, raza de speranță ce o ajută să trăiască, iar tu pentru noi ești șansa de a ne bucura împreună de viață!

AJUTĂ-NE SĂ FIM FERICIȚI!!!

Telefon: (022) 92-28-29; 46-32-28
Adresa: Mun. Chisinau, str. Criuleni 22, Cartierul Poşta Veche
Cont bancar:
c/f: 40246014
Cont curent: 225100000186757
Cont special: 225110000186757
BC VictoriaBank S.A. filiala nr. 3

Olga Manciu a fost surprinsă cu flori şi tort la locul de muncă! Vezi cum a sărit în sus de fericire!
Articolul anterior
Vera Terentiev revine, dar nu la televizor!
Articolul următor
Alte articole interesante