Tânăra anorexică care a ajuns la 28 de kg, mâncând doar felii de măr și iaurt. Cum arată astăzi

O tânără a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme din cauza anorexiei. Medicii i-au zis că nu mai are mult de trăit. Hannah Lucas însă a învins anorexia.

Hannah Lucas ținând în brațe câinele său

Încă din adolescență, fata s-a confruntat cu probleme legate de greutate.

Când a început să slăbească, aceasta a dezvoltat o fobie față de mâncare și a ajuns să slăbească aproximativ 60 de kg în doar doi ani.

Dorința de-a deveni tot mai slabă s-a transformat într-o adevărată obsesie. Din cauza anorexiei, Hannah Lucas și-a impus să consume doar o sută de calorii pe zi.

Practic, fata se hrănea în fiecare zi doar cu un iaurt și câteva felii de măr. Timpul a trecut și britanica a ajuns să cântărească doar 28 de kilograme, spre îngrijorarea familiei și a celor din jur. Ajunsă de urgență la spital, medicii i-au făcut numeroase investigații și au anunțat-o că nu mai are mult de trăit, fiindcă se află deja într-o luptă pe viață și pe moarte.

Hannah Lucas intr-o vacanta la mare

Acesta a fost un adevărat moment de cumpână pentru tânără. Hannah Lucas și-a dat atunci seama că, deși era extrem de slabă, arăta mai degrabă a femeie de 60 de ani, cu pielea uscată și ridată. Extrem de slăbită, aceasta a fost internată de patru ori pentru ca doctorii să îi ofere îngrijiri de specialitate.

Totuși, tânăra a reușit să treacă peste această grea încercare. Hannah Lucas are azi 26 și arată mult mai bine, reușind să atragă privirile celor din jur cu formele sale de invidiat. Britanica a înțeles acum că să fii extrem de slab nu înseamnă neapărat că ești și frumos.

Azi, tânăra din Marea Britanie este un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru oameni din întreaga lume. Dacă înainte mulți râdeau de ea că arată ca o femeie de 60 de ani, azi mulți bărbați și-ar dori să fie cu ea.

Hannah Lucas și cainele sau

sursa

A fost aprobat testul Covid-19 care dă rezultatul în 20 de secunde
Articolul anterior
Natalia Gordienko, cu abdomenul tonifiat la vedere! Artista are o condiție fizică de invidiat
Articolul următor
Alte articole interesante