Terapia cu aerosoli artificiali: Reguli de aplicare

Dacă nu locuim la mare sau la munte ca să beneficiem permanent de o terapie cu aerosoli naturali, este bine să învățăm cum să aplicăm corect un tratament cu aerosoli artificiali. Aceștia reprezintă niste particule mici de medicamente, ce pătrund în plămâni prin căile respiratorii.

Terapia cu aerosoli a demonstrat însănătoșirea pacientului mult mai rapidă, decât în cazul administrării clasice de medicamente. Un avantaj important este și utilizarea de doze mai mici de substanțe medicamentoase.

Dimensiunea particulelor generate este foarte importantă, administrarea medicamentului depinzând în mare măsură de acest aspect. Anume din acest motiv, specialiștii elvețieni au creat nebulizatorul Rossmax NB500, cu regim intens și cu posibilitatea de a regla supapa și de a controla, astfel, nivelul de vâscozitate.

Tehnologia VAT, cu care este dotat compresorul NB500, permite utilizatorului să regleze viteza de pulverizare a particulelor, în conformitate cu necesitățile pacientului și prescripțiile medicului.

De exemplu, normele de pulverizare ridicate sunt destinate unei văscozități sporite a medicamentelor, dar și pentru pacienții cu un volum de respirație mare, cum ar fi adulților. În timp ce norma de pulverizare mică este potrivită mai mult copiilor, care au un volum de respirație mic.

Nebulizatorul Rossmax NB500 este accesorizat cu măști inhalatorii separate, pentru adulți și copii. Cu ajutorul acestora, particulele sunt inhalate în plămâni. În așa mod, mucusul din plămâni este fluidizat, facilitând eliminarea secrețiilor prin tuse și suflarea nasului. Totodată, acest procedeu relaxează mușchii căilor repiratorii, permițând oxigenarea plămânilor.

Asamblarea inhalatorului NB500 este foarte ușoară. Furtunul de aer se cuplează la blocul principal și la conectorul kitului de nebulizare, iar de partea de sus a kitului se prinde piesa pentru gură sau masca. Ulterior se toarnă medicamentul în recipient, doza și timpul de inhalare fiind stabilite exclusiv de către un medic.

După fiecare procedură piesele se vor curăța și usca bine, pentru ca nebulizatorul să asigure un tratament corespunzător pe parcursul multor ani. La procurarea inhalatorului NB500 sunt oferite filtre de aer suplimentare, ce trebuie schimbate atunci când își schimbă culoarea în cenușiu.

Produsele brandului Rossmax sunt distribuite în peste 50 de țări ale lumii, fiind conforme cu cele mai recente standarde de calitate în domeniul medical.

Comandă produsele pe farmacie.md sau achiziționează-le în rețeaua de farmacii Elody.

În Republica Moldova a crescut numărul milionarilor. Câți ani are cel mai tânăr
Articolul anterior
Moldoveancă stabilită în Canada, decorată de guvernatorul Quebecului
Articolul următor
Alte articole interesante