Uleiul de ficat de cod, un remediu bogat în vitamina D și Omega-3 care susține imunitatea întregii familii

Sistemul imunitar are un rol esențial în lupta cu virusurile și bacteriile patogene care pătrund în corp. Pentru a funcționa corespunzător, celulele sistemului imunitar trebuie ajutate din exterior, prin intermediul unei alimentații variate și sănătoase care să aporte zilnic nutrienți esențiali benefici.

separator

Unul dintre remediile care susțin imunitatea întregii familii este uleiul de ficat de cod, bogat în acizi grași nesaturaţi Omega-3 și vitaminele liposolubile A, D, E.

Siropul Möller’s Cod Liver Oil Omega-3 conține 100% ulei pur de ficat de cod arctic norvegian, din apele pure și reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Cu o tradiție din 1854, Möller’s este obținut din cod sălbatic specia Skrei, pescuit sustenabil din cele mai pure ape reci arctice.

Cu o concentrație mare de acizi grași naturali Omega-3, în special DHA (acid docosahexaenoic) și EPA (acid eicosapetaenoic), Möller’s Cod Liver Oil asigură creșterea sănătoasă, dezvoltarea inteligenței și susținerea imunității!

Möller’s menține sănătatea, crește imunitatea și ajută organismul să treacă peste momente intense de efort fizic, psihic și intelectual!

Acizii graşi Omega-3 joacă un rol important în susţinerea proceselor de dezvoltare neurocognitivă a copilului și au beneficii multiple pentru gândire și învățare: stimulează viteza de gândire și conectivitatea creierului, descresc ostilitatea și furia, elimină barierele emoționale din procesul de studiu, îmbunătățesc capacitatea de scriere și citire, ajută la creșterea puterii de concentrare a copilului și a capacității de reacție, stimulează memoria.

Möller’s Pure Mom & Baby este recomandat gravidelor, femeilor care alăptează și mai apoi sugarilor de la 4 săptămâni. Acesta furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și vitaminele A și D. Este cea mai pură formă de Omega-3 natural, fară arome, fără conservanți, fără toxine și impurități.

Peștișori gumați delicioși, bogați în Omega-3 și vitamina D

Möller’s Omega-3 Peștișori conțin acizi grași esențiali Omega-3 naturali (DHA și EPA) și vitamina D, cu gust delicios de lămâie verde și de căpșuni. Ajută la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului.

Acidul docosahexaenoic este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. Möller’s Omega-3 Peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii.

Möller’s – crește imunitatea, menține sănătatea!

Găsește produsele Moller’s în rețeaua de farmacii ,,Farmacia Familiei”!  

Încă 16 persoane au pierdut lupta cu noul Coronavirus
Articolul anterior
Record absolut de vindecați în Moldova: 1.000 de persoane externate din spitale, în doar o zi
Articolul următor
Alte articole interesante