Un adolescent de 17 ani s-a infectat pentru a doua oară cu noul coronavirus

Un adolescent în vârstă de 17 ani, s-a infectat pentru a doua oară cu noul coronavirus. Din cauza vârstei, din păcate nu se poate vaccina. Medicii atrag atenția că în ultima vreme apar tot mai mulți pacienți cu vârste sub 18 ani pentru că începe să se vadă efectul socializării din timpul sărbătorilor de iarnă.

Din cauza faptului că nu se simte bine, băiatul a fost internat în mod repetat la Spitalul „Victor Gomoiu” din București.

„Cel mai mic este până într-o lună de zile, 12 zile are, de fapt, și cel mai are are undeva la vreo 4 luni, până în momentul de față, spune medicul din secția COVID. Un singur pacient de 17 ani, el este veteran, dacă pot să spun așa. Și este și cel mai grav”, a declarat un cadrul medical.

Mama adolescentului este asistentă medicală.

Adolescentul de 17 ani este pentru a doua oară internat cu Covid-19. Are și o boală autoimună care-i complică starea de sănătate. Prima dată s-a infectat anul trecut, la începutul lunii noiembrie. A fost internat, s-a vindecat și s-a întors din nou pozitiv în decembrie.

sursa

Ce nu ați știut despre relația Diannei Rotaru cu sora ei, Tatiana Pleș
Articolul anterior
Maia Sandu la Kiev: președinții celor două state au promis că relațiile bilaterale între Moldova și Ucraina se vor îmbunătăți
Articolul următor
Alte articole interesante