Un pas concret pentru a-ți spori încrederea în tine: Clinica „Sancos” îți oferă cea mai modernă metodă pentru transplant de păr

Fiecare om își dorește să se simtă încrezător în forțele proprii, iar un păr sănătos este unul dintre cele mai importante aspecte care influențează imaginea de sine. Procesul de chelire este unul inevitabil pentru mulți bărbați și pentru unele femei. Acesta afectează nu doar aspectul fizic, ci poate cauza inclusiv probleme psihologice însemnate.

separator

Clinica „Sancos” are o soluție perfectă pentru pierderea totală sau parțială a părului: transplantul de păr – o procedură care deja și-a demonstrat eficiența și rezultatele de lungă durată.

În ce constă procedura?

Transplantul de păr se efectuează cu anestezie locală sau sedare intravenoasă. Intervenția chirurgicală durează 6-8 ore, iar tehnica aplicată se face prin metoda FUE (extragere fir cu fir) cu ajutorul instrumentelor speciale. Mai exact, foliculii sunt recoltați din partea occipitală (posterioară) a capului, apoi sunt implantați în zonele de chelie. Implantarea se efectuează cu „implanter pen”, tehnică ce garantează un păr frumos și protejat.  

Cât timp durează recuperarea?

A doua zi după operația de transplant de păr, pacientul revine la activitățile sale obișnuite. Părul transplantat începe să crească peste 5-6 săptămâni, crescând de la 1-2mm până la 1 cm pe lună. Rezultatul final poate fi evaluat peste 6-7 luni.

Când transplantul de păr este contraindicat?

Transplantul de păr este contraindicat persoanelor cu probleme hormonale sau dermatologice, celor care se confruntă cu probleme de sănătate majore sau pacienților cu vârsta prea înaintată. Toate aceste aspecte trebuie să fie discutate cu medicul specialist.

Mai multe detalii despre procedura de transplant de păr puteți afla dacă vă programați la o consultație la specialiștii clinicii ,,Sancos”!

Clinica Sancos – trăiește-ți viața frumos, iar noi vom fi bucuroși să te ajutăm!

Detalii de contact

Adresa: Chișinău, Bulevardul Moscova, nr. 16

Telefon: 022 909 909   

O femeie care a lucrat mai mulți ani în Italia, și-a înjunghiat mortal fiul de 17 ani. Caz șocant la Botoșani
Articolul anterior
Video! 5 exerciții pentru abdomen plat și tonifiat, pe care Vera Brejneva le face în fiecare zi!
Articolul următor
Alte articole interesante