Drama unei familii din Chișinău. Un tată a rămas singur cu 4 copii

Durere fără margini pentru o tânără familie din municipiul Chișinău, care parcă abia își crea drumul în viață alături de cei 4 copii. Mariana Ciornenco la doar 39 de ani a decedat în urma unei lupte grele și chinuitoare cu cancerul.

separator

 

 

A lăsat în urmă patru copii cu vârstele de 10, 9 și gemeni de 3 anișori, iar unicul sprijin al familiei este tatăl, care pe lângă cei micuți, mai are și datorii enorme. Unul dintre micuții de 3 ani este și invalid de gradul I, fiind diagnosticat cu mucoviscidoză, o boală ereditară ce afectează intestinul, iar pentru menținerea micuțului e nevoie de tratament special și costisitor. Bărbatul e în culmea disperării, rămas singur cu datorii, patru copii și fără casă, trăind 7 persoane într-un singur apartament ce aparține unei rude.

Rudele, prietenii, dar și cunoscuții îndeamnă lumea să-i ajute cu ce pot.

Asociația Obștească ”Părinți de gemeni” a scris pe pagina de Facebook:

”Dragi prieteni, ma cutremurat vestea ca familia Ciornenco, recent si-a pierdut mama, in varsta de 39 de ani, dupa o lupta grea si chinuitoare cu cancerul. Desigur aceasta familie are nevoie de suport material pentru cei 4 copii ramasi, dintre ei o pereche de gemeni care au rămas in grija tatalui. Toti copiii sunt minori: gemenii au varsta de 3 ani si alti doi – 9 si, respectiv, 10 ani.
Daca ați putea ajuta cu ceva aceasta familie, va las numarul de telefon al tatalui, Vladimir Ciornenco: 069083719.”

Puteți dona și în contul bancar

Rechizitele bancare:

BC „Moldindconbank” S.A., cod: MOLDMD2X336
CIORNENCO MARIANA, IDNP: 0971208023730
MD86ML000002259A36211701 (MDL, USD, EUR)

 

Medicul onco-ginecolog, Neonila Casian, de la Institutul Oncologic, vizată într-o știre publicată de unica.md, consideră informația neveridică și calomnioasă
Articolul anterior
Serviciul Telefonul Copilului a recepționat 33 de mii de apeluri, timp de cinci ani de la lansare
Articolul următor
Alte articole interesante