Video! Înjurături și strigăte între doi medici în timpul unei nașteri prin cezariană

Doi medici au fost suprinși certându-se în sala de operații în timpul unei operații de cezariană efectuate de urgență. După apariția clipului video, medicii au fost suspendați din funcție pentru comportament necuviincios.

separator

Scandalul a avut loc săptămâna trecută în spitalul Umaid din Jodhpur, India.

Imaginile au fost suprinse de unul din asistenții care se aflau în sala de operații și îi arată pe cei doi medici, un ginecolog și un anatestezit, certându-se în sala de operații, țipând și aruncându-și înjurături.

Medicii se certau pe faptul că pulsul bebelușului nou născut scădea vertiginos. Din păcate, fetița abia născută a decedat.

După schimbul dur de replici între medicul ginecolog și medicul antestezit, se pare că unul dintre medici a părăsit sala de operații. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale decesului bebelusului nou-născut și pentru a stabili dacă micuța a murit din cauza neglijenței medicilor.

„Femeia a fost adusă la spital în stare critică și a fost dusă de urgență în sala de operații, însă bebelușul ei nu a putut fi salavat. Nu știm încă sigur dacă decesul bebelușului a fost cauzat sau nu de cearta dintre medici. Cauza decesului este asfixiere severă la naștere” a declarat pentru hindusiantimes.com, Ranjana Desai, administratorul spitalului.

sursa

Ady Carp, mesajul emoționant pe care l-a transmis soției cu ocazia celor 14 ani de când sunt împreună
Articolul anterior
Vedete gravide și poftele lor neobișnuite
Articolul următor
Alte articole interesante