Will Smith, suspect de cancer. Actorul a fost operat de urgență

Will Smith a fost operat de urgență. Medicii i-au pus artistului diagnosticul de tumoare precanceroasă, în timpul unui control de rutină.

separator
În plus, în urma intervenției i-a fost îndepărtat şi un alt polip care ar fi putut provoca mai târziu cancer, potrivit today.com.

În ciuda intervenţiei delicate, Will Smith şi-a folosit din plin simţul umorului.

„Mulţi spun că nu poţi să faci 50 de milioane de fani pe Instagram fără să-ţi arăţi fundul. Ei bine, iată-mi pe mine aici, făcând o colonoscopie. Nu prea am consumat droguri de-a lungul vieţii, aşa că treaba asta (anestezicul – n.red.) funcţionează extraordinar”, a scrie el pe pagina de Instagram.Starea lui Smith este bună în prezent, iar la ieşirea din spital, el i-a îndemnat pe fani să nu-şi neglijeze sănătatea şi să-şi facă analizele de rutină.

Will Smith are peste 7 milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, iar în ultimul material video publicat a documentat experienţa prin care a trecut după ce a aflat că are o tumoare precanceroasă la colon, scrie b1.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

They said you can’t get to 50 million followers on IG without showing your butt. So here I am, gettin’ a colonoscopy for the clout ;-) link in bio for the vid 👀

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith) pe

+25 de grade, în Moldova, pe 9 noiembrie! Atât de cald n-a mai fost în ultimii 100 de ani
Articolul anterior
Angajații serviciului de salubritate i-au dat ,,o lecție” unui șofer care a parcat neregulamentar
Articolul următor
Alte articole interesante