Unica.md lansează un nou proiect: „Am un vis”

Echipa noastră și-a propus să intre în viețile oamenilor mari, cu cariere solide în spate, să vadă ce vise au avut, fie în copilărie, fie în adolescență, adică ce-au vrut să devină și n-au mai devenit. Primul vis realizat este cel al lui Ştefan Petrache!

Jurnaliștii sunt în pericol! Zinaida Julea ar putea să le ia pâinea!

În episoadele noastre puteți urmări istorii despre trecut cu visuri de viitor. La noi se visează cu adevărat. Și visele se împlinesc. Astăzi, marea artistă Zinaida Julea, artist al poporului din RM, și-a realizat visul de a deveni jurnalist!

separator

Zinaida Julea a luat lumea la întrebări!

În clasa a cincea a văzut o tânără foarte stilată, cu un aparat foto în mână și pe loc și-a dorit să fie ca ea. Vezi, ce-a visat să devină Zinaida Julea toată viața. Dezlegăm misterul de Ziua Independenței, doar pe UNICA.MD

separator

 

Tamara Berzoi: “AM UN VIS”…

Nimic nu este mai real decît un vis, spune Tom Clancy. Lumea din jurul tău se schimbă, dar visele tale nu. Ele nu trebuie să fie anulate de către responsabilitățile tale, nu trebuie să fie întunecate de îndatoririle tale. Pentru că visele trăiesc în tine, nimeni nu ți le poate lua. Astăzi s-a realizat visul doamnei cu o voce de aur, Tamara Berzoi, artist al poporului din RM.

separator

Află ce tip de ten ai!
Articolul anterior
80 de mii de lei pentru copii bolnavi de leucemie
Articolul următor