5 exerciţii pentru a fi în formă maximă la vară!


Diana Galeţcul

instructor Unica Sport

Sezonul estival ne aduce nu doar grija pentru rochii, fuste  sau costume de baie,  dar şi pentru silueta perfectă. Cu atât mai mult cu cât  bijuterii vestimentare pentru siluete perfecte pot fi găsite în magazine din belșug.

separator

Iar pentru a fi într-o formă de invidiat, aşa cum te-am obişnuit deja, venim cu un set de exerciţii, bune de realizat acasă şi care cu siguranţă te vor ajuta să îţi conturezi silueta cum doreşti.

Aşadar, fii atentă la exerciţiile recomandate de  Diana Galeţcul –  instructor Unica Sport, uită de mesele copioase şi intră în vară cu un corp de invidiat!

Siluetă bine conturată!

a)   Stai în picioare, braţele pe talie, spatele drept.

b)   Acesta este un exerciţiu din mai multe elemente, care trebuiesc efectuate în

regim dinamic

:

  1. Începe exerciţiul flexând uşor genunchii, lăsând capul anterior. După care revino la poziţia iniţială.
  2. Mişcarea următoare o faci, pornind de la poziţia iniţială, având mai departe genunchii uşor flexaţi şi ducând capul în spate, după care revii la poziţia iniţială.
  3. Din poziţia iniţială, cu genunchii uşor flexaţi, duci capul lateral spre un  umăr, după care revii la poziţia iniţială, repetând mişcarea spre alt umăr.

Fii atentă, ca în timpul efectuării exerciţiilor să ai talia şi spatele drepte.

Repetă în regim dinamic, exerciţiul din setul ce conţine 4 mişcări, efectuând 3 reprize.


Braţe tonifiante!

a) Stai în picioare cu braţele ridicate deasupra capului, palmele unite, spatele drept.

c)    Din această poziţie, flexează braţele, ducându-le în spate/în posterior, după care revino la poziţia iniţială.

Realizează aceste exerciţii de 30 de ori.


Talie subţire şi spate sănătos!

a) Stai în picioare, având braţele pe talie şi spatele drept.

b) Acesta este un exerciţiu din mai multe elemente care trebuiesc efectuate în

regim dinamic

  1. Începe exerciţiul având un braţ extins, păstrându-l în acelaşi timp pe celălalt pe talie. Du braţul lateral, deasupra capului, extinzând astfel muşchii taliei.
  2. După care, prin rotire, apleci trunchiul în faţă, extinzând muşchii spatelui. Revino la poziţia iniţială şi repetă aceleaşi mişcări cu celălalt braţ.

Realizează în regim dinamic exerciţiul din setul ce conţine  mişcări de 3, efectuând 8 reprize.


Coapse ferme!

a) Stai în picioare, având  braţele pe talie şi spatele drept.

b) Din această poziţie, ridică un picior flexându-l de la genunchi, degetele piciorului fiind orientate spre podea.  Mişcă, astfel, piciorul flexat în partea laterală având drept sprijin piciorul care este drept.

Repetă acest exerciţiu de 20 de ori cu un picior, apoi cu celălalt.


Fese de vedetă!

a) Stai în picioare având  braţele şi spatele drepte.

b) Din această poziţie realizează o semigenoflexiune ducând în acelaşi timp braţele anterior. După care revino la poziţia iniţială, contractând muşchii fesieri.

Realizează acest exerciţiu de 30 de ori

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

Votează-ți favorita-Miss “USMF” – 2012
Articolul anterior
Liliana Stoica: Vreau să fiu mereu frumoasă!
Articolul următor