6 exerciții zilnice pentru coapse subțiri și picioare tonifiate!

Ținând cont de faptul că picioarele și abdomenul reprezintă zonele cele mai problematice, este bine să faci zilnic exerciții pentru aceste zone ale corpului. Exercițiile pentru picioare, arătate mai jos, nu îți vor lua decât 15-20 de minute în fiecare zi, însă rezultatul va fi unul garantat! Pe lângă faptul că vei arde grăsimile depozitate, îți vei tonifia coapsele și vei arăta fabulos în fustițe scurte, tocuri sau pantaloni scurți.

separator

Exercițiile de mai jos lucrează bine și zona interioară a coapselor, care, de obicei, se știe, este mai greu de lucrat. În plus, acestea fortifică și îmbunătățesc funcția articulațiilor coxo-femurale. Ideal ar fi să faci zilnic acest set de exerciții, în fiecare dimineață, înainte să pleci la serviciu, sau seara, în funcție de programul tău de muncă. Iată cum să execuți exercițiile!

1. Stai pe o parte, sprijinită în cot. Ține un picior pe sol, iar pe celălalt îndoit ca în imaginea de mai jos. Ridică piciorul de pe sol de 30-35 de ori. Repetă mișcarea și cu celălalt picior.

2. Stai pe spate, sprijinită în coate, cu genunchii îndoiți și cu mâinile sub șezut. Ridică picioarele, la fel, cu genunchii îndoiți, dupa care departează-le și întinde-le. Repetă acest exercițiu de 30-35 de ori.

3. Acest exercițiu seamană cu primul exercițiu, numai că piciorul care stă îndoit este așezat în spatele piciorului întins. Mișcările trebuie executate ca în imaginea de mai jos de 30-35 de ori pentru fiecare parte.

4. Stai în fund și presează cu coatele pe partea interioară a genunchilor. Încearcă să ții tălpile lipite. Acest exercițiu este eficient pentru arderea grpsimii din zona interioară a coapselor.

5. Așază-te pe o parte, cu un picior îndoit și cu celălalt întins ca în imaginea de mai jos. Piciorul întins trebuie ridicat cu mișcări ușoare de 30-35 de ori. Repetă mișcarea pentru fiecare parte.

6. Așează-te pe spate, sprijinită în coate și cu picioarele ridicate. Depărtează-le la 30 de grade, după care la 60 de grade, ca în imaginea de mai jos.

Cum să faci abdomenele pentru a obține rezultate maxime!

sursa: www.dietetik.ro

Ce sunt Băuturile izotonice Oshee?

Băuturile izotonice OSHEE sunt băuturi pentru noua generație de oameni care trăiesc o viață activă.

În timpul exercițiilor fizice organismul pierde lichide precum și vitamine importante, carbohidrați intenși, electroliți precum sodiu și potasiu.

Băuturile izotonice OSHEE, datorită sintezei lor avansate cu carbohidrați, electroliți de sodiu și potasiu și cinci vitamine esențiale B3, B5, B6, B7 și E, oferă organismului toată hidratarea necesară pentru a crește nivelul de rezistență.

Isotonic Drink

Scopul lor principal este de a regla apa și electroliții din corpul uman și de a susține sistemul muscular.

Băutură izotonică OSHEE:

  • Sursă de vitamine, minerale, carbohidrați
  • Potolește setea
  • Oferă energie
  • Crește rezistența

Oshee combină: carbohidrați, minerale și vitamine, a căror sarcină principală este de a reface rezervele de electroliți irosite și de a restabili echilibrul apă și sare.

Cu Oshee, vă puteți potoli setea, precum și să mențineți rezistența și potențialul energetic al organismului.

Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kg, în cinci luni

Cunoscută pentru rolul ei emblematic din serialul de la NBC „This Is Us”, actrița a fost pe deplin deschisă despre călătoria ei de slăbire din viața reală, la fel ca personajul ei din dramă, Kate Pearson. În timp ce era o actriță de succes, Metz se gândea constant la lupta ei continuă cu greutatea. Această luptă a dus în cele din urmă la eliminarea a 45 de kg.

First Look at Chrissy Metz hosting Meet Your Makers Showdown! -

Deși Metz nu mai lasă greutatea să interfereze cu succesul ei, a fost o călătorie lungă pentru ea să se simtă confortabil în pielea ei. În timpul eforturilor ei de slăbire, ea a făcut câteva schimbări în stilul de viață pentru a ajuta la pierderea kilogramelor. Potrivit People, Metz a slăbit 45 de kilograme mâncând mai puțin și făcând mai multă mișcare.

„Tot ce am făcut a fost să mănânc o dietă de 2.000 de calorii și să merg 20 de minute pe zi”, a spus ea pentru People.

Dezechilibrul caloric este cauza numărul unu a creșterii în greutate. În esență, dacă mănânci mai multe calorii decât arzi, atunci vei ajunge să te îngrași. Mai ales în zilele noastre, avem tendința de a mânca alimente procesate mai bogate în calorii și mai puține alimente integrale. Stăm mai mult pe scaun, ceea ce nu ajută la scăderea în greutate. De aceea, consumul unui număr mai mic de calorii și mișcarea, chiar și pentru o perioadă scurtă, pe parcursul zilei pot fi benefice pentru pierderea în greutate.

Este important să te concentrezi pe calitatea și cantitatea alimentelor.

Chrissy Metz Weight Loss 2022: Can A Plus Size Actress Do It? - Daily Hawker

Slăbirea lui Metz s-a întâmplat rapid, în decurs de 5 luni. Ea a avut nevoie să slăbească pentru a ajunge în lumea filmului. De atunci, din fericire, ea a devenit mai atentă cu corpul ei, concentrându-se pe a fi sănătoasă pentru ea însăși, nu pentru mass-media.

Chrissy Metz și-a dorit să-și schimbe complet viața

Metz a spus pentru publicațiile internaționale că ia măsuri pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, ea clarifică că opririle de-a lungul călătoriei sale de pierdere în greutate nu sunt pentru nimeni, în afară de ea însăși.

„Vreau să am un corp în formă, sănătos și să nu fiu pusă într-o cutie. Nu vreau să fiu limitată de nimic”, spunea Metz în interviu.

sursa

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Caz teribil în Germania: un băiețel de 8 ani a fost împins în fața metroului
Articolul anterior
Remedii pentru pielea uscată de pe coate și călcâie
Articolul următor