6 exerciții zilnice pentru coapse subțiri și picioare tonifiate!

Ținând cont de faptul că picioarele și abdomenul reprezintă zonele cele mai problematice, este bine să faci zilnic exerciții pentru aceste zone ale corpului. Exercițiile pentru picioare, arătate mai jos, nu îți vor lua decât 15-20 de minute în fiecare zi, însă rezultatul va fi unul garantat! Pe lângă faptul că vei arde grăsimile depozitate, îți vei tonifia coapsele și vei arăta fabulos în fustițe scurte, tocuri sau pantaloni scurți.

separator

Exercițiile de mai jos lucrează bine și zona interioară a coapselor, care, de obicei, se știe, este mai greu de lucrat. În plus, acestea fortifică și îmbunătățesc funcția articulațiilor coxo-femurale. Ideal ar fi să faci zilnic acest set de exerciții, în fiecare dimineață, înainte să pleci la serviciu, sau seara, în funcție de programul tău de muncă. Iată cum să execuți exercițiile!

1. Stai pe o parte, sprijinită în cot. Ține un picior pe sol, iar pe celălalt îndoit ca în imaginea de mai jos. Ridică piciorul de pe sol de 30-35 de ori. Repetă mișcarea și cu celălalt picior.

2. Stai pe spate, sprijinită în coate, cu genunchii îndoiți și cu mâinile sub șezut. Ridică picioarele, la fel, cu genunchii îndoiți, dupa care departează-le și întinde-le. Repetă acest exercițiu de 30-35 de ori.

3. Acest exercițiu seamană cu primul exercițiu, numai că piciorul care stă îndoit este așezat în spatele piciorului întins. Mișcările trebuie executate ca în imaginea de mai jos de 30-35 de ori pentru fiecare parte.

4. Stai în fund și presează cu coatele pe partea interioară a genunchilor. Încearcă să ții tălpile lipite. Acest exercițiu este eficient pentru arderea grpsimii din zona interioară a coapselor.

5. Așază-te pe o parte, cu un picior îndoit și cu celălalt întins ca în imaginea de mai jos. Piciorul întins trebuie ridicat cu mișcări ușoare de 30-35 de ori. Repetă mișcarea pentru fiecare parte.

6. Așează-te pe spate, sprijinită în coate și cu picioarele ridicate. Depărtează-le la 30 de grade, după care la 60 de grade, ca în imaginea de mai jos.

Cum să faci abdomenele pentru a obține rezultate maxime!

sursa: www.dietetik.ro

Caz teribil în Germania: un băiețel de 8 ani a fost împins în fața metroului
Articolul anterior
Remedii pentru pielea uscată de pe coate și călcâie
Articolul următor
Alte articole interesante