A schimbat rutina ei zilnică și a reușit să slăbească 38 de kilograme!

,,Nu am iubit sportul, dar am început să-l iubesc”. Află mai multe detalii despre cum e să ajungi la scopul propus de la curajoasa Natalia Chicu ce a reușit să ardă 38 de kg!

Natalia are 33 de ani, iar odată cu adoptarea unui stil de viață sănătos, în rutina ei zilnică au intervenit schimbări temeinice care au dus la pierderea kilogramelor în plus, dar a învățat și să se iubească, căpătând încrederea în sine.

,,Inițial am crezut că pozele sunt editate și e photoshop, dar când am aflat că rezultatele prietenei mele sunt reale, am intrat în proiect cu o voință pregătită de rezultate frumoase! Am reușit să ard 38 de kg!”  Cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport, sub ghidarea profesionistă a ambasadorului Tanea Praporsic a reușit să obțină rezultatul droit.

Iată așa a început calea de succes a eroinei de astăzi, ziua cu pricină fiind 16 septembrie 2020. Datorită ghidării profesioniste și adoptării unui stil de viață sănătos, Natalia a reușit să slăbească cu tocmai 38 kilograme.

https://galinatomas.com/url_ZC7W

,,Am căpătat sănătatea, am scăpat de tensiune, de zahăr, de dureri de picioare”, ,,Nu am iubit sportul, dar am început să-l iubesc”, ,,Am învățat să mă iubesc”, ,,Sunt fericită!”

Datorită proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, Natalia nu a reușit doar să scape de kilogramele în plus, dar și-a îmbunătățit sănătatea fizică și psihologică.

A urmat un regim alimentar vitaminos și echilibrat, care a ajutat-o să slăbească eficient fără vreun risc pentru sănătate. Meniul personalizat l-a obținut din Cabinetul Personal, de unde se inspira și se ghida.

Sportul a avut un aport deosebit, femeia spune că s-a tonifiat. Deși inițial nu-i plăceau exercițiile fizice, acum iubește sportul și consideră că e foarte important.

Toți acești factori au contribuit la realizarea visului Nataliei, de a slăbi, de a fi mai sănătoasă. Orice început vine din interior, contează cât de mare îți este dorința și dacă ești gata să-ți remodelezi viața exact așa cum ți-ai dorit-o din totdeauna. Nici măcar hotarele străine nu te pot împiedica, pentru că totul este posibil cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport!

Echipa platformei www.galinatomas.com este aici să ajute toți doritorii de a face un pas spre SĂNĂTATE!

Înscriete în Ediția a 14-a, vinde kilogramele în plus și fii parte a unei comunități sănătoase. Accesează link-ul.

Nenorocire în Capitală. O tânără a căzut de pe roata panoramică de pe strada Trandafirilor
Articolul anterior
Consecințele ploilor torențiale din țară. Gospodării și străzi inundate, copaci doborăți
Articolul următor