Află care sunt concurentele proiectului „Serviciul de Slăbit Sănătos” !

Aşteptăm cu nerăbdare începutul noului proiect „Serviciul de Slăbit Sănătos” alături de Maria Marian şi Galina Tomaş. A mai rămas doar o saptămână până le vom cunoaște pe cele patru norocoase selectate în proiect.

Pentru a fi siguri de corectitudinea alegerii, s-a decis organizarea celei de a doua etape a preselecţiei în urma căreia au fost desemnate finalistele. Acestea vor fi supuse unui control medical amănunțit la una din clinicile private din Chișinău.

De asemenea, în săptămâna ce urmează, cele patru concurente vor începe antrenamentele de  shaping şi şedinţele de masaj oferite gratuit de Unica Shaping Club. Iar pentru a putea fi mai aproape de participante și a afla povestea de viață a acestora,  echipa Jurnal TV le va face o vizită fiecăreia dintre ele.

Fii atentă și nu rata prima ediție a proiectului „Serviciul de Slăbit Sănătos” . Toate cărţile vor fi puse pe masă vineri, 28 septembrie, în cadrul emisiunii Acasă Devreme.

Atunci vei cunoaște concurentele care în următoarele trei luni îți vor demonstra că se poate slăbi sănătos și obține  o siluetă de invidiat doar dacă îți dorești cu adevărat.

Angelina Jolie, la un pas de moarte!
Articolul anterior
Vezi prima poză cu Robbie Williams și fetița lui, Teddy
Articolul următor
Alte articole interesante