Ai grijă de frumuseţea bustului tău!

Un decolteu face, ca prezenţa unei femei să fie şi mai agreabilă. Uneori nu recunoaştem, dar toate suntem interesate de faptul, cum putem găsi elixirul frumuseţii şi tinereţii veşnice. Sportul  ne poate  ajuta în mod eficient să arătăm bine întotdeauna! Astăzi vorbim despre cum ne poate face sportul, dar şi alte “ingrediente”, să avem un bust care să fie admirat de toţi!

separator

O femeie care se respectă, ştie că pentu a avea un corp frumos, nu trebuie să neglijezi nicio parte a lui. Odată cu trecerea anilor, această neglijenţă este taxată, şi astfel după o anumită vârstă te poţi trezi cu riduri sau alte probleme inestetice ale pielii, care au venit parcă prea devreme şi pe nepusă masă!

 

Aşadar, dacă îţi doreşti să ai un deocolteu frumos, ai mai jos câteva sfaturi ce te vor ajuta. Este important, ca sistematic să oferi atenţia cuvenită sânilor tăi.

 1. În primul rând, trebuie să ştii că

  îngrijirea pielii decolteului este la fel de importantă ca şi cea a feţei.

  După fiecare baie, aplică pe pielea decolteului o cremă semigrasă sau lapte hidratant. Iar în cazul, în care îţi plac ţinutele mai îndrăzneţe şi ai obişnuinţa de a te machia, nu omite în niciun caz decolteul  din lista zonelor ce trebuiesc demachiate.

 2. Include în meniul tău matinal

  exerciţii pentru tonifiere şi fortificare a muşchilor pectorali

  . Fortificarea acestor muşchi se poate realiza prin practicarca diferitor feluri de sport, cum ar fi: shapingul, înotul, canotajul, jocul cu mingea, precum şi exerciţiile de gimnastică.

 3. La fel, dimineaţa este prefect, ca după ce ţi-ai  făcut toaleta şi exerciţiile,

  să faci un duş suedez:

  plimbă duşul cu apă rece dedesubtul şi deasupra sânilor, acest exerciţiu fiind excelent pentru tonifierea sânilor. În cazul în care nu ai duş, foloseşte un burete mare, cu care să faci câteva mişcări circulare.

Pentru un bust perfect, ai grijă să:

 • Eviţi fluctuaţiile în greutate, slăbirea sau îngrăşarea bruscă.
 • Consulţi medicul, dacă sânii ţi se umflă, căci volumul acestora este legat şi de activitatea hormonală.
 • Supraveghezi sânii cu multa atenţie, dacă eşti însărcinată, în timpul sarcinii dar şi câteva luni dupa naştere. Aceştia trebuie susţinuţi corect în timpul gravidităţii şi alăptării.

Cred că deja ai înţeles că o femeie, care are grijă de felul, în care arată şi face exerciţii în mod regulat, îţi poate menţine mult timp sânii în perfectă stare de frumuseţe!

Text: Daniela David

 

Învaţă să faci singură o broşă elegantă!
Articolul anterior
Laptele te face frumoasă pe timp de iarnă!
Articolul următor
Alte articole interesante