Ana Cernicova a dat jos mai multe kilograme! Cum i-a reușit

Dacă aruncăm o privire peste pozele cu artista, putem vedea că acum zece ani era puțin mai plinuță, pe alocuri mulțumită de cum arăta și se simțea în pielea ei. Ana Cernicova, ca multe dintre fetele tinere, s-a confruntat la un moment dat cu ceva kilograme în plus. Astăzi, aceasta uimește cu o siluetă de invidiat și o talie bine conturată.

separator
Artista a dezvăluit cum a reușit să slăbească mai multe kilograme, dar și cum se menține într-o formă maximă. Primele trei luni, a făcut sport acasă fiind ghidată de un antrenor personal, apoi a pus accentul pe exercițiile cardio, dar și slăbirea sănătoasă fără înfometare.

,,Am cercetat subiectul sportului și al alimentației corecte. Am aflat că de fapt pot să mănânc mult, să fiu sătulă, să am energie și să slăbesc. Am aflat de forțele “magice” ale apei, care trebuie consumată minim 1,5 l pe zi”, a dezvăluit artista pe contul său de Instagram.

În prezent, aceasta practică sportul cu regularitate, din dorința de a arăta bine și a fi sănătoasă.

,,Am învățat tehnica exercițiilor de bază, iar rezultatul nu s-a lăsat mult așteptat, corpul a întinerit. (…) Referitor la alimentație, mănânc des, de 5-6 ori pe zi. Am început sa consum mai multe proteine: carne, pește și brânză, cât mai multe legume (în afară de cartofi) și verdețuri. Am redus la minim consumul de paste făinoase și am exclus laptele. Iar fructele le mănânc cel târziu până la 4. (…) Nu sunt perfectă dar tind spre perfecțiune și muncesc mereu. În viață totul contează! Aspectul fizic, cât și cel interior necesită șlefuire și multă dragoste”.

O rețetă apetisantă! Supă de legume în stil italian
Articolul anterior
La Cahul, oamenii au ieșit la plimbare cu patinele
Articolul următor
Alte articole interesante